sâmbătă, 16 octombrie 2010

Priveste la slava Lui Isus in tine

Meditatii zilnice 16.10.2010
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore
(http://www.newcreation.org.sg/)

2Co 3:18 Noi toţi privim cu faţa descoperită, ca într'o oglindă, slava Domnului, şi sîntem schimbaţi în acelaş chip al Lui, din slavă în slavă, prin Duhul Domnului.

Atunci cand privesti in oglinda, ce vezi? Bineinteles ca te vezi pe tine insuti.

Prietene, Dumnezeu nu vrea ca tu sa te vezi in felul natural – mic, tulburat, neputincios, bolnav, falit si falimentar. Dumnezeu vrea ca tu sa te vezi in felul in care te vede El – vindecat, puternic, bogat, intreg si desavarsit fiindca Cristos este in tine (Coloseni1:27).

Dumnezeu vrea ca tu sa privesti ca intr-o oglinda, la slava Fiulul Sau ce se afla in tine prin Duhul Sau cel Sfant. In timp ce privesti la gloria Domnului care se afla in tine, Cuvantul Lui Dumnezeu spune ca tu esti transformat din sarac in bogat, din bolnav in sanatos, din invins in invingator – din glorie in glorie.

Lumea poate sa iti spuna „nu poate fi asa usor, nu poti fi transformat doar privind slava Lui Isus, nici gand, ci trebuie sa faci ceva pentru asta, daca nu depui nici un efort, nimic nu se va intampla, daca nu faci nimic, nimic nu se va schimba”.

Dar lumea nu va intelege niciodata ca pe masura ce privesti slava Domnului care este Cel ce are succes in tine, tu esti transformat din esec in succes. Si acest lucru nu se intampla prin nici un efort al tau sau prin munca ta asidua de a-i depasi pe ceilalti, ci prin Duhul Domnului.

In timp ce privesti la slava Lui Dumnezeu care este Cel sanatos din trupul tau bolnav, tu esti transformat de la boala la sanatate si acest lucru nu este infaptuit prin eforturile tale de a te mentine in forma, a manca bine si a te mentine sanatos ci prin Duhul Domnului.

Prietene, ce poate fi mai usor decat a privi la frumusetea Fiului? Asa ca inceteaza a te concentra asupra ta si a propriului efort, indeparteaza-ti privirile de la aceste lucruri si priveste la slava Lui Isus ce se afla in tine chiar acum si vei incepe sa-ti vezi miracolul de care ai nevoie.

3 comentarii:

Gradina Eden spunea...

www.gradinaeden.wordpress.com promoveaza o invatatura care arata drumul inapoi in binecuvantarea gradinii Eden, drum pe care Hristos prin jertfa Lui l-a facut posibil pentru noi, luand asupra Lui pacatul, boala si blestemul.

Daca doriti putem face schimb de linkuri pentru blogroll

Anonim spunea...

There are some very great sources here and thank you for being so kind to post them here. So we can read them and give our opinion on subject .

Rely Tarniceri spunea...

Glad to see that my post is useful. We are blessed to be a blessing, by God's grace.