miercuri, 12 septembrie 2012

Dragostea adevarata


 
1 Ioan 4:10  „Si dragostea stă nu în faptul că noi am iubit pe Dumnezeu, ci în faptul că El ne-a iubit pe noi, şi a trimes pe Fiul Său ca jertfă de ispăşire pentru păcatele noastre.”

 

Cu ani in urma, pe cand eram presedintele lucrarii cu tineretul in biserica, obisnuiam sa predic tinerilor mei „Trebuie sa-l iubiti pe Dumnezeu, ïubeste-l pe Domnul cu toata inima ta, cu tot sufletul tau si cu toata mintea ta!” Totusi, ma intrebam, „Cum oare e posibil sa fac asa ceva?” Atunci nu stiam ca de fapt, ii impingeam pe tineri sub lege, fiindca in aceasta se rezuma toata legea, nu? Sa-l iubesti pe Dumnezeu cu toata inima ta, cu tot sufletul tau cu toata mintea si toata puterea ta (Matei 22:37-40). Vezi tu, prietene, nimeni nu a fost capabil sa-l iubeasca pe Dumnezeu cu toata inima sa, tot sufletul si toata mintea sa. Insa Domnul si Mantuitorul nostru, Isus Cristos a mers la cruce ca sa moara pentru noi. Cu bratele larg deschise, El a declarat ca ne va iubi cu toata inima, sufletul si mintea sa.

Sub lege, totul este despre dragostea noastra pentru Dumnezeu, pe cand sub har, este totul despre dragostea Lui pentru noi. Noi iubim fiindca El ne-a iubit intai! Azi, odihneste-te in dragostea lui pentru tine!

 

Devotional dupa Pastor Prince, Singapore.

Niciun comentariu: