luni, 15 martie 2010

Harul superabundent al Lui Dumnezeu pentru tine

Meditatii zilnice 14.03.2010
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



2 Corinteni 9:8 Şi Dumnezeu poate să vă umple cu orice har, pentruca, având totdeauna în toate lucrurile din destul, să prisosiţi în orice faptă bună,

Daca ai fi fost in aceeasi sinagoga cu omul cu mana uscata, cum l-ai vedea si ce i-ai spune? (Luca6:6-11)

Isus predica in sinagoga atunci cand l-a vazut pe omul cu mana uscata. Dar El a vazut si un har superabundend, in jurul acestei maini, pentru vindecare si intregire. El vede altfel decat noi. El vede invizibilul. El vede ca Imparatia Lui Dumnezeu este aici, mereu prezenta in orice situatie, cu provizii superabundente. Noi vedem numai ce este vizibil, tangibil, temporal, caci acestea ni se par atat de reale.

Dar Isus a vazut superabundenta de har pentru vindecare asupra acelei maini, caci nu-i spui unui om cu mana uscata „intinde-ti mana” decat daca vezi solutia, superabundenta intregire a acelei maini. Isus a chemat cu putere harul superabundent, ca sa invaluie acea mana iar mana a fost facuta intreaga.

Este posibil pentru cineva care este bolnav, sa aiba har superabundent asupra lui si totusi acel har sa nu-l vindece. Asta se intimpla fiindca continua sa fie constient de ceea ce diavolul face. El continua sa fie mai preocupat de ceea ce se vede si este temporal.

In loc sa cheme cu putere, sa fie constient si sa marturiseasca superabundenta harului, el marturiseste tot timpul ceea ce diavolul ii face. Deci, desi harul superabundent este acolo, este acolo degeaba. Nu e trist?

Isus a chemat cu putere, viata. Si viata s-a facut vizibila. Trebuie sa o chemam cu putere. Spune „Tata, iti multumesc chiar acum, desi trupul meu este atacat, caci stiu ca este har superabundent pentru vindecare si sanatate. Il primesc chiar acum. Il chem cu putere, acum, in Numele Lui Isus! Amin!”

Prietene, nu fii constient de ceea ce vezi ca lipseste sau duci lipsa. Fii constient de superabundentul har pentru tine si fa-te disponibil pentru el!

Un comentariu:

Anonim spunea...

ncb