marți, 24 iunie 2008

Tu esti deja binecuvantat

Jos 24:13 V'am dat o ţară pe care n'o munciserăţi, cetăţi pe cari nu le zidiserăţi, dar pe cari le locuiţi, vii şi măslini pe cari nu-i sădiserăţi, dar cari vă slujesc ca hrană.

Dumnezeu este mult mai nerabdator sa-ti dea viata din abundenta, decat esti tu dornic s-o ai. De fapt este atat de nerabdator ca tu sa te bucuri de aceasta viata incat in mintea Lui deja a stabilit sa-ti multiplica bunurile si tot ceea ce ai.

Dumnezeu deja a promis "V'am dat o ţară pe care n'o munciserăţi, cetăţi pe cari nu le zidiserăţi, dar pe cari le locuiţi, vii şi măslini pe cari nu-i sădiserăţi, dar cari vă slujesc ca hrană."

El nu a spus "poate va voi da" ceea ce ar insemna ca ar putea sa dea dar ar putea si sa nu dea ci a spus "v-am dat" ceea ce inseamna ca deja s-a intamplat. Este doar o problema de timp pana cand revelatia ta despre ceea ce deja ai prin lucrarea Lui Cristos va face sa apara in taramul fizic binecuvantarile cu care deja ai fost binecuvantat.

In timpul unui serviciu al bisericii, un cuplu s-a increzut in Dumnezeu pentru o casa pentru care nu aveau bani. Dupa biserica, au plecat la cumparaturi la un supermarket unde cumparaturile facute le-au adus un bilet pentru o tragere la sorti. Saptamani mai tarziu, cand tragerea a avut loc, din miile de bilete, al lor a fost extras si au castigat premiul cel mare, o locuinta.

Prietene, asteapta bunastarea in viata ta fiindca esti deja bogat in Cristos. Isus a luat locul tau ca sarac la cruce - 2Co 8:9 Căci cunoaşteţi harul Domnului nostru Isus Hristos. El, măcar că era bogat, s'a făcut sărac pentru voi, pentruca prin sărăcia Lui, voi să vă îmbogăţiţi. In El, tu nu mai esti sarac!!!

Asa ca nu te mai uita la lipsurile din resursele tale naturale. Priveste la cruce si spune "da, Isus m-a imbogatit, este doar o problema de timp pana voi vedea acest lucru in viata mea".

Niciun comentariu: