duminică, 10 ianuarie 2010

Crezand, primesti

Meditatii zilnice 10.01.2010
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Mar 5:28 Căci îşi zicea ea: „Dacă aş putea doar să mă ating de haina Lui, mă voi tămădui.”
Mar 5:29 Şi îndată, a secat izvorul sîngelui ei. Şi a simţit în tot trupul ei că s'a tămăduit de boală.

Ai auzit oameni din lume spunand "voi crede doar atunci cand voi vedea". In general acesta este modul in care functioneaza/gandeste lumea. Dar caile Lui Dumnezeu nu sunt caile lumii. Lumea spune "daca nu pot simti sau vedea, nu pot crede ca miracolul este aici. Dumnezeu spune "daca crezi inainte de a-l vedea sau simti, vei vedea miracolul tau."

Crezand inca inainte de a vedea semnele evidente a ceea in ce credem, se numeste credinta. Credinta este scanteia iar Isus este praful de pusca. Atunci cand El a fost pe pamant, Biblia mentioneaza pentru noi ca El a fost atins de multa lume, dar nimic nu s-a intamplat. De ce? Ei nu L-au atins prin credinta. Dar cand o femeie a venit si L-a atins prin credinta, credinta ei a detonat o adevarata explozie de vindecare in trupul ei.

Auzind despre bunatatea si dragostea Lui Isus, i s-a aprins credinta ca El poate si o va vindeca. A fost atat de convinsa (cu toate ca problema din trupul ei era inca evidenta)incat si-a spus "Dacă aş putea doar să mă ating de haina Lui, mă voi tămădui.” A experimentat ea vindecarea inainte de a crede? Nu, ea a crezut intai in bunatatea si puterea Lui Isus, a actionat prin credinta si abea apoi a simtit vindecarea in trupul ei.

In acelasi fel Dumnezeu vrea ca tu sa crezi in bunatatea si dragostea Sa fata de tine. El vrea ca tu sa stii cat de mult doreste sa actioneze in numele tau ca sa te binecuvanteze si cum, impreuna cu Cristos ti-a dat deja toate lucrurile bune.(Romani8:32).

Vrea ca tu sa declari prin credinta ca totul este si va fi bine cu tine, si sa astepti ca sa si vezi acest lucru. Iar apoi, indiferent de cand ai acea problema, indiferent de ceea ce spun expertii despre gravitatea ei, o explozie de vindecare si restaurare va avea loc si tu iti vei vedea miracolul!

Niciun comentariu: