marți, 26 ianuarie 2010

Prin ranile Lui esti vindecat

Meditatii zilnice 26.01.2010
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Isaia 53:5 Dar El era străpuns pentru păcatele noastre, zdrobit pentru fărădelegile noastre. Pedeapsa, care ne dă pacea, a căzut peste El, şi prin rănile Lui Suntem tămăduiţi.

Stii, cele mai multe voci care s-au ridicat impotriva filmului lui Mel Gibson, The Passion, au comentat ca era prea violent, mai ales scenele in care Isus a fost batut si chinuit.

Sa va spun un lucru: nu a fost suficient de violent. Biblia spune ca la cruce, (Isaia 52:14)” După cum pentru mulţi a fost o pricină de groază-atât de schimonosită Îi era faţa, şi atât de mult se deosebea înfăţişarea Lui de a fiilor oamenilor” In film, chiar dupa toata bataia, actorul care juca rolul Lui Isus, James Caviezel, inca arata destul de bine.

Dar realitatea este ca atunci cand atarna pe cruce, (Isaia 53:2)”N-avea nici frumuseţă, nici strălucire ca să ne atragă privirile, şi înfăţişarea Lui n-avea nimic care să ne placă”. El a fost batut la stalp pana cand fata sa atarna ca un jeleu.

In film, atunci cand l-au batut, doar o mica portiune a oaselor sale a fost expusa, deci era inca destul de blanda imaginea. Dar psalmul mesianic spune (Psalmi 129:3) „plugarii au arat pe spinarea mea, au tras brazde lungi pe ea” si (Psalmi 22:17-18)” toate oasele aş putea să mi le număr. Ei, însă, pândesc şi mă privesc; îşi împart hainele mele între ei, şi trag la sorţ pentru cămaşa mea”. Toate oasele Sale erau expuse.

Prietene, El se gandea la tine atunci cand soldatii l-au legat de stalp. In timp ce ei ridicau bicele El spunea „sa vina totul peste Mine!”

Dar ceea ce a venit asupra Lui nu au fost doar loviturile de bici sfasiind spatele gol ci si toate bolile si suferintele tale. De fiecare data cand a fost biciuit, orice forma de boala si suferinta, incluzand artrita, cancerul, diabetul, gripa aviara, SIDA, a venit asupra Lui. „Pedeapsa, care ne dă pacea, a căzut peste El, şi prin rănile Lui Suntem tămăduiţi”.

Azi, vindecarea este dreptul tau fiindca Isus a platit pentru vindecarea ta. Deci daca diavolul spune „nu poti fi vindecat”, spune-i „Isus a platit pentru vindecarea mea, boala nu are nici un drept sa se afle in organismul meu, prin ranile Lui sunt vindecat, in Numle Lui ISUS Cristos!

Fiecare blestem de boala care ar fi trebuit sa cada asupra ta, a cazut asupra Lui. El a suferit fiecare lovitura pentru ca tu sa umbli in sanatate divina toate zilele vietii tale. Pretul a fost platit pentru ca tu sa te ridici si sa umbli, afara din patul tau de suferinta!

Un comentariu:

Anonim spunea...

In sfarsit cineva care stie si spune adevarul!!Ma bucur ca exista astfel de crestini.Daca doriti mai multe raspunsuri la intrebari sau pur si simplu o biserica unde vindecarile Domnului se intampla si astazi asa cum este normal intrati pe www.bisericariulvietii.ro si o sa descoperiti multe predici si materiale cu care sa va hraniti cu hrana tare.