duminică, 14 februarie 2010

Dragostea lui Dumnezeu te intareste

Meditatii zilnice 13.02.2010
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore


Efeseni 3:19
Si sa cunoasteti dragostea lui Cristos care intrece orice cunostinta ca sa fiti plini de toate plinatatea lui Dumnezeu

Daca i-ai multumi pentru ceva lui Dumnezeu astazi, pentru ce ai face-o? Eu i-as multumi pentru ca l-a dat pe Isus. Pentru ca atunci cand il vad pe Isus pe cruce, vad dragostea lui Dumnezeu invingand totul pentru mine. Ma face sa spun 'Iti multumesc Isuse! Te iubesc Isuse! Te laud Isuse! Te binecuvintez Isuse!'

Si laudand si sarbatorind dragostea lui Isus in vietile noastre, vom fi schimbati si vom vedea marea puterea a lui Dumnezeu arata pentru noi si prin noi.

Acesta a fost si cazul in viata lui David. Timpul sau personal de lauda, in care a fost absorbit de dragostea lui Dumnezeu pentru el, l-a schimbat din pastor de oi in ucigas de lei, de ursi, de uriasi si in final rege peste Israel.

Acuma, nimeni pe pamant, indiferent cat ar fi de puternic, nu se poate ridica impotriva unui leu sa-i deschida gura si sa isi ia oaia pe care i-o furase, decat daca e uns de Dumnezeu si protejat de El. Si aceasta s-a intamplat cu David, pastorul care a urmarit leul, l-a prins si l-a lovit, pe care apoi l-a omorat si astfel si-a salvat oaia din gura lui. (1 Sam 17:34-37)

Dragul meu, nici un barbat nu poate sa se bucure de viata cu adevarat fara a avea taria lui Dumnezeu in viata sa, favoarea lui Dumnezeu in lucrarea si relatiile sale, protectia lui Dumnezeu pentru el si familia lui, imbunatatirea situatie financiara de la Dumnezeu si sanatatea lui Dumnezeu pentru trupul sau. In acelasi fel, nici o femeie nu poate supravietui emotional, social sau psihic fara atingerea tandra a lui Dumnezeu, prezenta Sa divina, asigurarea si incurajarea dulce a lui Dumnezeu si Cuvantul lui Dumnezeu in viata ei la timp de nevoie.

Hranindu-te cu dragostea lui Isus pentru tine, vei fi plin de plinatatea lui Dumnezeu. Ca si in cazul lui David, ungerea si inspiratia de la Dumnezeu vor incepe sa se vada cu putere in viata ta. Si cand leii spirituali vin in viata ta, chiar diavolul insusi – cand vine ca un reu care ragneste catre tine sau cei dragi ai tai sau posesiunile tale – il vei putea prinde de gura si il vei putea rupe in bucati!

Niciun comentariu: