miercuri, 16 decembrie 2009

Il cunosti pe Isus Cel din Biblie?

Meditatii zilnice 16.12.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Joh 14:7 Dacă m'aţi fi cunoscut pe Mine, aţi fi cunoscut şi pe Tatăl Meu. Şi deacum încolo Îl veţi cunoaşte; şi L-aţi şi văzut.”

Cineva mi-a spus candva ca daca tu ceri ceva Lui Dumnezeu, asta nu inseamna ca El iti va si da acel lucru. Citand 1 Ioan5:14-15, spunea ca trebuie ca sa cerem dupa voia Lui pentru ca El sa auda si sa ne dea ceea ce-I cerem.

Bineinteles ca nu cerem lucruri care sa fie impotriva voii Lui Dumnezeu sau a Cuvantului Sau. Dar ceea ce sugereaza spusele de mai sus este ca noi nu stim totdeauna care este voia Lui Dumnezeu pentru noi – ce va fi, va fi. Dar nu a spus Isus „Cel care M-a vazut pe Mine, L-a vazut pe Tatal!”? (Ioan14:9). Aceasta inseamna ca daca tu vrei sa stii care este atitudinea, gandurile, inima si voia Tatalui fata de tine si de familia ta, priveste la Isus, in Evanghelii.

Deci, daca iti este copilul bolnav, este voia Lui Dumnezeu ca sa-l vindece? Pai priveste la Isus si observa cum s-a comportat El cu copiii bolnavi – fiica femeii cananite care era posedata de demoni, fiica lui Iair, care murise, singurul fiu al vaduvei din Nain care murise si era dus pe drumul catre groapa. Isus a scos demonii, a inviat mortii si i-a vindecat pe toti.

Prietene, nu spune „Nu putem niciodata sti care este voia Lui Dumnezeu, cateodata vindeca, alteori nu. El poate sa ne dea bunastare dar tot El poate sa o si ia”. Isus Cel din Biblie, nu a imbolnavit niciodata pe nimeni si nu a saracit pe nimeni. El a facut ca putinul sa devina mult si sa mai si ramana 12 cosuri cu resturi. El a daruit o pescuire imbelsugata pescarilor astfel incat era sa se rupa plasele si sa se scufunde barcile.

Isus Cel din Biblie, totdeauna a hranit, a vindecat, a eliberat, a imbogatit, a aprovizionat si a iubit. Acest Isus „este acelasi ieri, azi si pentru totdeauna” si El iti spune azi „Dacă m'aţi fi cunoscut pe Mine, aţi fi cunoscut şi pe Tatăl Meu. Şi deacum încolo Îl veţi cunoaşte; şi L-aţi şi văzut.” Poti cunoaste care este voia Lui Dumnezeu pentru tine. Poti sa vezi ceea ce El va face pentru tine atunci cand Il cunosti pe Isus Cel din Biblie si ceea ce a facut.

Niciun comentariu: