duminică, 27 decembrie 2009

Problema ta trebuie să se plece în faţa Numelui Lui Isus!

Meditatii zilnice 27.12.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore


Filipeni 2:9 De aceea şi Dumnezeu L-a înălţat nespus de mult, şi I-a dat Numele, care este mai presus de orice nume;
10 pentruca, în Numele lui Isus, să se plece orice genunchi al celor din ceruri, de pe pământ şi de sub pământ,

Orice te-ar deranja, dacă are un nume, trebuie să se plece în faţa Numelui Lui Isus! Cancerul trebuie să se plece în faţa Numelui Lui Isus! Sărăcia trebuie să se plece în faţa Numelui Lui Isus! Ruşinea trebuie să se plece în faţa Numelui Lui Isus! Biblia ne spune că Dumnezeu L-a înălţat nespus de mult pe Isus şi I-a dat Numele care este mai presus de orice nume, astfel încât în faţa Lui, orice genunchi trebuie să se plece!

Exact acest lucru s-a întâmplat atunci când un om posedat de demoni L-a văzut pe Isus. Demonii din el, numiţi Legiune, fiindcă erau mai mulţi, nu numai că au căzut în genunchi, implorând pe Isus să nu-i chinuie, ci au şi dispărut în momentul în care Isus le-a poruncit să plece. Omul a fost lăsat întreg, sănătos şi cu mintea întreagă. (Luca8:26-35)

Tatăl meu a fost eliberat în mod similar de dependenţa sa de alcool. Îmi amintesc cum era într-o stare de beţie, într-o zi şi am chemat Numele Lui Isus peste el pentru a fi eliberat de dependenţa sa. Curând după aceea a vomitat violent şi din acel moment nu a mai atins niciodată sticla.

Prietene, dacă copilul tău este bolnav, pune-ţi mâinile peste el şi spune „în Numele Lui Isus, răceală, opreşte-te! febră, pleacă, în Numele Lui Isus! Sănătate, inundă trupul lui in Numele Lui Isus!” Dacă este ceartă şi confuzie acasă, spune „tu, duh de ceartă şi neascultare, care produci nelinişte în familia mea, te leg şi îţi poruncesc în Numele Lui Isus, să pleci din casa mea!” Am folosit Numele Lui Isus în timp ce mă rugam pentru un cuplu care se certa. A fost uimitor. Toată tensiunea dintre ei a început să se topească şi ei să discute calm după aceea.

Aceasta este puterea Numelui Lui Isus, pentru că acesta este Numele Celui care a murit pentru tine, care a inviat şi azi stă la dreapta Tatălui, pentru tine. Acesta este Numele care este mai presus de orice nume, în faţa căruia orice genunche trebuie şi se va pleca!

Niciun comentariu: