miercuri, 5 noiembrie 2008

Sa cunosti si sa crezi dragostea Lui Dumnezeu pentru tine

1Ioan 4:16 ...si noi am cunoscut si am crezut dragostea pe care Dumnezeu o are pentru noi...

Poate ca stii ca Lui Dumnezeu Ii pasa de tine si te iubeste si ca El si-a demonstrat dragostea Lui fata de tine murind la cruce, dar crezi acest lucru??? Una este sa stii despre dragostea Lui Dumnezeu pentru tine si alta este ca sa crezi in inima ta acest lucru.

Una este sa stii ca soarele straluceste in timpul zilei dar este cu totul altceva sa crezi ca soarele inca straluceste chiar daca nu simtim caldura si nu vedem decat un strat de nori grosi. Uneori suntem inceti in a crede dragostea Lui Dumnezeu pentru noi atunci cand trecem prin vremuri grele. Dar Dumnezeu vrea ca tu sa stii si sa crezi ca El te iubeste in mijlocul unei crize, atunci cand slujba pe care o astepti intarzie sa apara, atunci cand seful iti tot cauta nod in papura, sau copilul refuza sa se intoarca acasa.

In mijlocul durerii El vrea ca tu sa stii si sa crezi ca El este 100% de partea ta aparandu-te si avand grija de tine. Si daca Dumnezeu, Cea mai puternica fiinta din univers este de partea ta, cum ar putea avea succes cineva sau ceva imppotriva ta?

Poate ca simti ca ai cam dat-o in bara in ultima vreme... dumnezeu vrea ca tu sa stii si sa crezi ca desi ceilalti ar putea fi furiosi pe tine, El nu va mai fi niciodata furios pe tine. Nici nu te va mai condamna. Intreaga Sa manie impotriva pacatelor tale a cazut asupra Lui Cristos la cruce. Deci El vrea ca tu sa stii si sa crezi ca El nu te va mai pedepsi niciodata fiindca Isus a fost pedepsit in locul tau.

Atunci cand te simti nevrednic fiindca ai dat-o in bara pentru a nu stiu cata oara, sa stii si sa crezi ca Tatal tau ceresc tot iti ofera darul necondamnarii. Asa ca sa te apropii plin de indrazneala de tronul harului Sau pentru a obtine har si indurare (Evrei4:16)

Prietene, sa cunosti si sa crezi ca din moment ce El te-a iubit si a murit pentru tine pe cand tu erai inca un pacatos (Romani5:8), cu cat mai mult te va iubi acum cand esti preaiubitul Sau copil si neprihanirea Lui Dumnezeu in Isus Cristos! (2Corinteni5:21)

Niciun comentariu: