marți, 11 august 2009

*Ce vezi?*

Meditatii zilnice 11.08.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Marcu 11:24 De aceea va spun ca orice lucruri cereti cand va rugati, sa credeti ca le primiti si le veti avea.

O doamna oarba a fost condusa pentru rugaciune, la un mare evanghelist care vindeca. Dupa ce s-a rugat pentru ea, a intrebat-o 'Acuma spune-mi ce vezi.' Ea si-a deschis ochii, dar i s-a spus 'Inchide-ti ochii. Spune-mi ce vezi'.
Ea a incercat din nou sa ii deshida si iar i s-a spus 'Nu am spus sa iti deschizi ochii ci sa imi spui ce vezi. Inchide-ti ochii si spune-mi ce vezi'.

Aceasta a continuat un timp pana cand doamna a realizat ca evanghelistul o intreba ce vedea in interiorul ei. Se vedea vazand? Cand a inteles aceasta a spus 'Ma vad pe mine insami cu vedere'. Atunci evanghelistul i-a spus 'Acum, incet deschide-ti ochii'. In acel moment si-a deschis ochii la o vedere perfecta.

Daca te rogi chiar acuma, ce vezi in interior? Te-ai rugat pentru vinedecarea cuiva dar acea persoana este in sicriu? Te-ai rugat pentru realizari financiare dar banca te forteaza pana pierzi tot?

Multi oamnei nu primesc ceea ce cer in rugaciune – ei primesc ce cred atunci cand se roaga, pentru ca Isus a spus 'De aceea va spun ca orice lucruri cereti cand va rugati, sa credeti ca le primiti si le veti avea.'

'Orice lucruri' include totul. Si crezand ca le-ai primit vine inainte de a le avea. Isus a spus odata unui centurion 'Du-te si faca-ti-se dupa cum ai crezut. Si slujitorul lui a fost vindecat chiar in ceasul acela.' (Matei 8:13). Centurionul si-a vazut slujitorul vindecat. El a crezut ca si-a primit minunea chiar inainte de a se intampla.

Deci, cand te rogi, ce crezi de fapt si ce vezi in interior?
'Ei bine, Pastore, eu nu prea o vad intamplandu-se.'

Atunci nu te ruga inca. Schimba-ti viziunea in interior mai inati. Incepe sa te vezi cu raspunsul. Incepe sa te vezi vindecat, sa te vezi locuind in casa pe care ti-o doresti, incepe sa te vezi bucurandu-te de mai mult decat suficient. Apoi roaga-te, si vei avea orice vei cere!
....................................................................................................................

Niciun comentariu: