miercuri, 2 iulie 2008

Alege sa nu te ingrijorezi

Mat 6:27 Şi apoi, cine dintre voi, chiar îngrijorîndu-se, poate să adauge măcar un cot la înălţimea lui?

Multi crestini sunt familiari cu intrebarea retorica a Lui Isus „cine dintre voi, chiar îngrijorîndu-se, poate să adauge măcar un cot la înălţimea lui?” Insa nu multi dintre noi o lasam sa patrunda in inimile noastre si sa permitem dragostei Lui Dumnezeu sa ne elibereze de obiceiul nostru de a ne ingrijora.

Adevarul este ca nici o cantitate de ingrijorari, oricat de mare, nu-ti poate lungi viata sau adauga ceva persoanei tale fizice. In schimb, ingrijorarea iti fura somnul, sanatatea si ani buni din viata. De fapt, numai atunci cand nu te ingrijorezi, binecuvantarile Lui Dumnezeu pot curge liber in tine, intarindu-te, vindecandu-te, restaurandu-te si adaugandu-ti.

O membra a bisericii noastre facandu-si o mamograma, i s-au gasit noduli. Dupa ce a primit fisa de la doctor, ea a scris pe ea „Isus este vindecatorul meu. Am primit vindecarea. Sunt vindecata. Ma odihnesc complet in Domnul”.

Seara, trebuia sa se intoarca la clinica pentru o biopsie, sa vada natura nodulilor. Cumnata ei, cu care a luat cina in acea seara, a fost martora la buna dispozitie pe care a avut-o in timpul cinei, inainte de a merge la biopsie.

La clinica, aceasta sora statea printre alte femei care erau acolo tot pentru biopsie. Ele aratau foarte ingrijorate, asa ca ea a inceput sa le vorbeasca despre Isus, si sa se roage pentru unele din ele. Cand a venit randul ei sa faca o scanare cu ultrasunete, doctorul a fost descumpanit – scanarea arata ca nu exista nici un nodul.

A mers inapoi la doctorul care a descoperit primul, nodulii. Inmarmuriti, ambii doctori au facut investigatii sa vada daca nu s-a strecurat vre-o greseala. S-au intors inapoi la ea sa-i spuna „este un miracol”.

Prietene, atunci cand te ingrijorezi, de fapt tu crezi ca diavolul are puterea de a-si croi cai in viata, ta de care Dumnezeu nu te poate proteja. Dar atunci cand refuzi sa te ingrijorezi, iti pui credinta in Dumnezeu. Ai mai multa incredere in dragostea si puterea Lui Dumnezeu care lucreaza in tine, decat in abilitatea lui satan de a-ti face rau. Atunci cand refuzi sa te ingrijorezi si alegi sa te odihnesti in lucrarea terminata a Lui Isus, vei vedea manifestarea binecuvantarilor in viata ta. Iti vei vedea miracolul.

Niciun comentariu: