joi, 31 iulie 2008

Harul si pacea inmultite pentru tine

2Pe 1:2 Harul si pacea sã vã fie înmultite prin cunoasterea lui Dumnezeu si a Domnului nostru Isus Hristos!
2Pe 1:3 Dumnezeiasca Lui putere ne-a dãruit tot ce priveste viata si evlavia, prin cunoasterea Celuice ne-a chemat prin slava si puterea Lui,

Imagineaza-ti ca Dumnezeu ti-ar aparea in vis diseara si te-ar intreba ce ar putea face pentru tine. Ce I-ai spune?

I-ai cere sa-ti dea o cunostinta mai profunda a Domnului nostru Isus Cristos? Fiindca Biblia ne spune ca atunci cand primim revelatie in a-L cunoaste pe Isus, aceasta iti va produce inmultirea harului si a pacii in viata ta. Te va face sa primesti toate lucrurile care apartin de viata si evlavie.

Harul este darul nemeritat, necastigat aratat noua de Dumnezeu. Nu putem face nimic pentru a merita harul Lui , dar cu cat aflam mai mult despre frumusetea si dragostea Domnului nostru Isus Cristos, cu atat mai mult vedem lucrarea Sa perfecta de la cruce si ne pozitionam in a primi inmultirea harului Lui Dumnezeu in viata noastra.

Versetul spune ca si pacea este inmultita prin cunoasterea Domnului Isus. Pacea Lui Dumnezeu ne elibereaza inimile de frica, stress, ingrijorari, anxietate si griji. Nu ai dori sa ai pacea Lui Dumnezeu prezenta mereu in inima ta?

Puterea divina a Lui Dumnezeu ne-a dat toate lucrurile in ceea ce priveste nu numai evlavia ci si viata. Nu ai spune ca sanatatea, o slujba buna, banii si o casa frumoasa pentru familia ta apartim vietii? Toate aceste lucruri si orice altceva ce Dumnezeu deja a dat, va fi trimis spre tine prin cunoasterea Lui Isus Cristos.

Asa ca hai sa-I cerem zilnic Lui Dumnezeu „Tata, da-mi te rog intelepciune si revelatie despre Isus” fiindca a-L cunoaste pe Isus inseamna a avea pacea si harul multiplicate in noi. A-L cunoaste pe Isus inseamna a primi toate lucrurile care apartin de viata si evlavie.

Niciun comentariu: