sâmbătă, 27 septembrie 2008

Ajutorul nostru in vreme de nevoie

Heb 4:16 Să ne apropiem dar cu deplină încredere de scaunul harului, ca să căpătăm îndurare şi să găsim har, pentruca să fim ajutaţi la vreme de nevoie.

Daca treci printr-o vreme de nevoie in viata ta chiar acum, vreau ca tu sa stii ca ai o invitatie permanenta de la Tatal tau Ceresc ca sa vii plin de indrazneala la tronul harului pentru a capata indurare si a gasi har care sa te ajute in vremea de nevoie.

Expresia „ajutor la vreme de nevoie” inseamna ca tu primesti vindecare atunci cand esti bolnav, aprovizionare atunci cand esti in lipsuri, restaurare atunci cand relatiile cu cei dragi sunt frante si favoare cand apar reduceri de posturi sau investitii proaste.

„Pastor Prince, cum pot sa vin eu plin de indrazneala, mai ales ca sunt un crestin amarat si pacatos?”

Tu poti veni plin de indrazneala fiindca vii la Dumnezeu pe baza sangelui Lui Cristos si nu pe baza modului in care ti-ai trait viata. Asa ca oricand vii in prezenta Lui Dumnezeu nu trebuie sa-ti fie teama ca pacatele talevor iesi la iveala, fiindca sangele Lui Isus a indepartat toate pacatele tale. Dumnezeu nu poate detecta nici macar un fir de pacat fiindca El vede doar sangele Lui Cristos care a fost varsat pentru iertarea si totala ta acceptare.

Prietene, atunci cand ai esuat si ai nevoie de indurare, Cuvantul Lui Dumnezeu te asigura ca vei gasi indurare cand vii plin de indrazneala la Dumnezeu. Indurare inseamna ca nu vei primi lucrurile rele pe care le meriti, de ex. condamnare, saracie, faliment, pierdere sau chiar moarte.

Si indurare nu este singurul lucru pe care il obtii cand vii plin de indrazneala la Dumnezeu. Vei gasi de asemenea si har. Har inseamna ca vei primi lucrurile bune pe care nu le meriti, cum ar fi sanatate, protectie, ungere, favoare, succes si viata din abundenta.

Asa ca vino plin de indrazneala la Acela care te iubeste cu gelozie, neconditionat si cu o dragoste nepieritoare. Vino plin de indrazneala la Cel care stie totul despre situatia ta si are solutia. El are intelepciune, cu mult mai multa decat cel mai priceput doctor, cel mai versat avocat si cei mai mari experti pe care ii poti consulta. Prietene, vino plin de indrazneala la tronul harului ca sa primesti har si indurare care sa te ajute la vreme de nevoie!

Niciun comentariu: