vineri, 12 septembrie 2008

Seamana acolo unde vrei recolta

Geneza 26:12
Isaac a facut semanaturi in tara aceea, si a strans rod insutit in anul acela; caci Domnul l-a binecuvantat

Cand semeni seminte de mar, obtii mere. Cand semeni seminte de prietenie, obtii prieteni. Daca in natural, primesti in domeniul in care semeni seminte, cu cat mai mult vei primi in supranatural cand Dumnezeu te binecuvinteaza!

Biblia ne spune ca atunci cand Isac a semanat in tara, a strans rod insutit chiar daca in tara a fost foamete. (Geneza 26:1,12) Motivul a fost ca Dumnezeu l-a binecuvantat.

Deci daca crezi in Dumnezeu pentru o schimbare intr-un anumit domeniu, seamana in domeniul respectiv. Asa a inceput biserica noastra sa infiinteze centre de ingrijit copiii acum cativa ani. Unul dintre primele lucruri pe care l-am facut a fost sa infiintam un astfel de centru pentru o organizatie crestina in Tailanda.

Si in timpul primei luni, centrul nostru a avut un profit frumos. Aceasta a fost umitor avand in vedere ca am preluat localul de la un alt centru de ingrijire a copiilor care a trebui sa fie inchis pentru ca nu aducea profit. Am avut profit doar pentru ca Domnul ne binecuvintase. Si El ' poate sa faca nespus mai mult decat cerem sau gandim noi' (Efes 3:20)

Oricati bani sau timp i-ai da lui Dumnezeu, El il va multiplica spre folosul tau. De exemplu, ai 24 de ore pe zi ca si ceilalti, dar Domnul poate sa iti faca fiecare zi roditoare. Chiar si dupa ce ai facut tot ce trebuia sa faci, vei vedea ca inca ai timp sa te odihnesti.

Chiar si cand nu ai nimic altceva de dat decat rugaciuni, rugaciunile tale nu se vor intoarce fara rod. Dumnezeu poate sa iti raspunda mai mult decat ai cerut. Cand Iov a pierdut tot ce a avut, el s-a rugat pentru prietenii sai si Domnul nu numai ca i-a restaurat pierderile dar ' i-a dat inapoi indoit decat tot ce avusese.' (Iov 42:10)

Deci incepe sa semeni seminte in domeniile in care te increzi in Dumnezeu pentru ceva si sa stii ca nu peste mult timp iti vei strange recolta!

Niciun comentariu: