sâmbătă, 27 decembrie 2008

Problema ta trebuie sa se plece in fata Numelui Lui Isus!

1.
Filipeni 2:9 De aceea si Dumnezeu L-a inaltat nespus de mult, si I-a dat Numele, care este mai presus de orice nume;
10 pentruca, in Numele lui Isus, sa se plece orice genunchi al celor din ceruri, de pe pamant si de sub pamant,

Orice te-ar deranja, daca are un nume, trebuie sa se plece in fata Numelui Lui Isus! Cancerul trebuie sa se plece in fata Numelui Lui Isus! Saracia trebuie sa se plece in fata Numelui Lui Isus! Rusinea trebuie sa se plece in fata Numelui Lui Isus! Biblia ne spune ca Dumnezeu L-a inaltat nespus de mult pe Isus si I-a dat Numele care este mai presus de orice nume, astfel incat in fata Lui, orice genunchi trebuie sa se plece!

Exact acest lucru s-a intamplat atunci cand un om posedat de demoni L-a vazut pe Isus. Demonii din el, numiti Legiune, fiindca erau mai multi, nu numai ca au cazut in genunchi, implorand pe Isus sa nu-i chinuie, ci au si disparut in momentul in care Isus le-a poruncit sa plece. Omul a fost lasat intreg, sanatos si cu mintea intreaga. (Luca8:26-35)

Tatal meu a fost eliberat in mod similar de dependenta sa de alcool. Imi amintesc cum era intr-o stare de betie, intr-o zi si am chemat Numele Lui Isus peste el pentru a fi eliberat de dependenta sa. Curand dupa aceea a vomitat violent si din acel moment nu a mai atins niciodata sticla.

Prietene, daca copilul tau este bolnav, pune-ti mainile peste el si spune „in Numele Lui Isus, raceala, opreste-te! febra, pleaca, in Numele Lui Isus! Sanatate, inunda trupul lui in Numele Lui Isus!” Daca este cearta si confuzie acasa, spune „tu, duh de cearta si neascultare, care produci neliniste in familia mea, te leg si iti poruncesc in Numele Lui Isus, sa pleci din casa mea!” Am folosit Numele Lui Isus in timp ce ma rugam pentru un cuplu care se certa. A fost uimitor. Toata tensiunea dintre ei a inceput sa se topeasca si ei sa discute calm dupa aceea.

Aceasta este puterea Numelui Lui Isus, pentru ca acesta este Numele Celui care a murit pentru tine, care a inviat si azi sta la dreapta Tatalui, pentru tine. Acesta este Numele care este mai presus de orice nume, in fata caruia orice genunche trebuie si se va pleca!

Niciun comentariu: