marți, 30 decembrie 2008

S-a sfarsit!

1.

Ioan 19:30 Cand a luat Isus otetul a zis: S-a sfarsit! Si plecandu-si capul, Si-a dat duhul.

Ce vezi cand e vorba de sanatate pentru trupul tau bolnav, restaurare pentru o casnicie distrusa sau iesire din greutati financiare? Vezi o lucrare sfarsita sau o lucrare la care mai trebuie lucrat?

Dumnezeu vrea sa stii ca ceea ce vrei ca El sa faca pentru tine, a facut deja! Lucrarea sfarsita a lui Isus la cruce a multumit inima Tatalui asa de mult incat de la tronul din cer a venit hotararea 'S-a ispravit!' (Apocalipsa 16:17) ca raspuns a strigatului lui Isus pe pamant 'S-a sfarsit!' Deci Dumnezeu vrea ca tu sa ai aceasta revelatie, ca orice ai nevoie ca El sa iti dea, ti-a dat deja pentru ca Isus a terminat totul pentru tine.

Nu astepta sa fii vindecat – vindecarea ta a fost deja desavarsita. Nu vei primi restaurarea pentru casnicia ta sau pentru situatia financiara – acestea au fost deja realizate. Nu vei muri din cauza lipsei – ti s-a dat din abundenta. Toate aceste lucruri au fost realizate, nu de tine ci doar de Cristos!

Daca te deranjeaza o durere in trupul tau, Dumnezeu vrea sa vezi vindecarea ta terminata si realizata pentru tine de moartea Fiului Sau la cruce. Daca esti confruntat cu o pierdere sau o datorie, sau te lupti cu un anume pacat, dragul meu, crede ca proviziile, restaurarea si eliberarea ta au fost realizate deja pentru tine.

Nu te ingrijora de ceea ce vezi sau simti, sau de prezenta unor rapoarte care spun opusul. Sunt simptome mincinoase, care desi par reale, sunt temporale si nu sunt adevarul. Cuvantul lui Dumnezeu este adevarul si va ramane asa pentru totdeauna. Si cand crezi ca doar ce spune Cuvantul lui Dumnezeu despre situatia ta este adevarat, toate simptomele se vor alinia Cuvantul Lui.

Dumnezeu Fiul a spus 'S-a sfarsit!'

Dumnezeu Tatal a spus 'S-a ispravit!'

Tu ce spui?

Niciun comentariu: