vineri, 13 noiembrie 2009

Dumnezeu ploua cu binecuvantari peste tine

Meditatii zilnice 13.11.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Deu 28:12 Domnul îţi va deschide comoara Lui cea bună, cerul, ca să trimeată ţării tale ploaie la vreme şi ca să binecuvinteze tot lucrul mînilor tale: vei da cu împrumut multor neamuri, dar tu nu vei lua cu împrumut.

Ploaia reprezinta binecuvantarea in Biblie. Chiar si azi, israelitii Ii multumesc Lui Dumnezeu cand ploua fiindca stiu ca atunci cand Dumnezeu da ploaie, binecuvantarile vor fi fara numar. Vitele vor paste in pasuni intinse pline de iarba verde, cruda si hranitoare. Cand vad rauri si izvoare de apa curgand din munti si dealuri (Isaia30:22-25), ei stiu ca a venit ziua improspatarii.

Tu de asemenea poti astepta ca Dumnezeu sa-Si ploaie binecuvantarile peste tine, sa binecuvanteze lucrarea mainilor tale. Atunci vei ajunge intr-un loc unde „vei da cu împrumut multor neamuri, dar tu nu vei lua cu împrumut”. De fapt, Isus vrea ca tu sa stii ca aceasta este o binecuvantare pentru care a platit ca tu sa o ai fiindca atunci cand a murit, El nu a avut nici macar un mormant al Sau. A fost asezat intr-un mormant de imprumut pentru ca tu sa ai puterea sa dai cu imprumut.

Intr-adevar biserica noastra poate sta marturie a acestei binecuvantari. Cand m-am alaturat acestei biserici cu norma intreaga, era o biserica mica de vre-o 100 de persoane. Cu toate acestea Domnul a plouat binecuvantarile Sale peste noi si a binecuvantat toata munca mainilor noastre. Azi avem o congregatie cu mai mult de 15 000 membri si suntem in crestere. De fapt, biserica noastra ofera sprijin multor lucrari locale si din alte tari. Noi continuam sa-L vedem pe Dumnezeu turnandu-Si binecuvantarile de bunastare si crestere, peste noi, si Ii multumim pentru toate lucrurile bune care ni se intampla.

In natural, nu poti face nimic in ceea ce priveste ploaia, decat sa o lasi sa cad. Asa ca asteapta ca Dumnezeu sa ploaie binecuvantarile Lui peste tine si lasa-le sa cada. Si vei fi binecuvantat cu mai mult decat suficient astfel incat dupa ce toate nevoile tale si ale familiei tale vor fi implinite, poti fi un canal de binecuvantari si pentru altii.

Niciun comentariu: