miercuri, 11 noiembrie 2009

Dumnezeu te incarca zilnic cu beneficii

Meditatii zilnice 11.11.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Deu 28:6 Vei fi binecuvîntat la venirea ta, şi vei fi binecuvîntat la plecarea ta.

In comunitatea evreiasca, fraza „Vei fi binecuvîntat la venirea ta, şi vei fi binecuvîntat la plecarea ta”, se refera la a fi binecuvantat in toate problemele ce apar de-a lungul unei zile normele, fie in casa sau in afara ei.

Asa ca aici, Dumnezeu spune ca tu esti binecuvantat de-a lungul intregii zile. Crezi acest lucru? Crezi ca in fiecare zi viata ta de familie si slujba ta sunt binecuvantate? Sau cumva crezi ca esti binecuvantat doar de Craciun, atunci cand primesti cadouri si bonusuri de sfarsit de an sau cand primesti promovarea pe care o doreai? Sau crezi cumva ca viata binecuvantata incepe atunci cand intalnesti pe barbatul sau femeia visurilor tale?

Nu, prietene, esti binecuvantat in fiecare zi si ai Cuvantul Lui Dumnezeu pentru asta. Psalmul 68:19 spune „Binecuvîntat să fie Domnul, care zilnic ne poartă povara, Dumnezeu, mîntuirea noastră”.

Si fiindca Cuvantul Lui Dumnezeu spune asa, sa crezi ca fiecare zi a vietii tale este purtata de Dumnezeu. Fiecare dimineata, atunci cand te scoli, sa crezi ca este o zi pe care Domnul a facut-o si bucura-te de ea (Psalmul118:24). Incepe ziua asteptand sa fie incarcata cu beneficiile pe care Domnul le-a pregatit pentru tine.

Noaptea, atunci cand este vremea de somn, sa stii ca vei fi binecuvantat cand te vei scula dimineata, fiindca va fi o noua incarcatura de beneficii care te asteapta de la Tatal tau ceresc care te iubeste atat de mult.

Tu nu poti face ca binecuvantarile tale sa se intample. Dar daca, simplu, vei crede Cuvantul Lui Dumnezeu si vei actiona ca atare, binecuvantarea se va manifesta in viata ta. De fapt, Dumnezeu vrea mai mult decat tine, sa fii binecuvantat. Cuvantul Sau o spune „ Vei fi binecuvîntat la venirea ta, şi vei fi binecuvîntat la plecarea ta... Binecuvîntat să fie Domnul, care zilnic ne poartă povara, Dumnezeu, mîntuirea noastră”.

Deci, crede Cuvantul Lui Dumnezeu! Increde-te in El pentru binecuvantari si te vei bucura de beneficiile Lui zilnice!

Niciun comentariu: