joi, 12 noiembrie 2009

Pretinde-ti restaurarea!

Meditatii zilnice 12.11.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Act 3:20 şi să trimeată pe Cel ce a fost rînduit mai dinainte pentru voi: pe Isus Hristos,
Act 3:21 pe care cerul trebuie să-l primească, pînă la vremile aşezării(restaurarii) din nou a tuturor lucrurilor: despre aceste vremi a vorbit Dumnezeu prin gura tuturor sfinţilor Săi prooroci din vechime.

Ca si credincios, ai dreptul sa astepti restaurarea lucrurilor pe care diavolul le-a furat de la tine. Poate fi vorba despre sanatatea ta, casnicia sau finantele tale, dar vremea restaurarii, vine.

Fapte 3:20-21 ne spune ca inainte ca Isus sa vina inapoi, dupa Biserica Sa, noi vom experimenta vremea asezarii/restaurarii tuturor lucrurilor. Ce nadejde primim astfel, stiind ca ne vor fi restaurate toate lucrurile inainte de revenirea Lui Isus.

Prietene, daca diavolul te ataca, in orice zona, spune-I Domnului „Tata, nu voi permite diavolului sa-mi fure de sanatatea, casnicia sau finantele. Aceste binecuvantari sunt cumparate cu sange si platite de Fiul Tau”. Pretinde-ti restaurarea in Cristos si cerul te va auzi.

Vor fi astfel de vremuri de restaurare a tuturor lucrurilor in trupul Lui Cristos, incat poporul Sau va deveni mai bun, mai puternic, mai sanatos, si mult mai prosper si glorios. Atunci cand Dumnezeu restaureaza, chiar si sub Vechiul Legamant, poporul Sau a primit totdeauna mai mult decat a pierdut, cantitativ si calitativ. Cu cat mai mare va fi restaurarea noastra sub Noul Legamant, datorita sangelui varsat de Mielul Lui Dumnezeu!

O divortata, cu un fiu adolescent, a venit in biserica noastra si L-a acceptat pe Domnul in Mai 2003. A inceput sa se roage pentru restaurarea casniciei ei si unificarea familiei. In natural, stia ca sansele ca acest lucru sa se intample erau nule fiindca nu mai vorbise si nu se mai intalnise cu fostul sot de cand au divortat, cu zece ani in urma. Nici nu stia macar daca el se recasatorise. Dar Dumnezeu a facut ca cei doi sa se intalneasca la o nunta la sfarsitul lui 2003. Azi, relatia lor este vindecata si impreuna cu fiul lor ei se inchina ca familie in biserica noastra.

Chiar daca ce s-a intamplat acestei surori nu se va intampla fiecare persoane divortate, cred ca Dumnezeu vrea ca tu sa stii ca vremea restaurarii a sosit. Cerul asteapta ca sa te auda cum iti pretinzi dreptul la restaurare!

Niciun comentariu: