marți, 28 octombrie 2008

Acoperit cu haina neprihanirii Lui Isus

Levitic 1:6 Sa jupoaie vitelul adus ca ardere de tot, si sa-l taie in bucati.

Stii cine, conform Bibliei, a imbracat pentru prima oara omul, cu haine facute din piele? A fost Insusi Dumnezeu cel Atotputernic, atunci cand i-a gasit pe Adam si pe Eva ascunsi in spatele tufisurilor, dupa ce I-au auzit vocea. Ei au devenit tematori si constienti ca au pacatuit impotriva Lui Dumnezeu. In constiinta sa pacatoasa, Adam si-a dat seama ca era gol, ca gloria Lui Dumnezeu care-i era vesmant, disparuse.

Asa ca Dumnezeu a ucis un animal pentru a imbraca pe Adam si Eva in haine de piele. (Geneza 3:21) Un animal a trebuit sa moara iar pielea sa insangerata le-a fost imbracaminte. Aceasta vorbeste despre sangele Lui Isus care te acopera atunci cand a devenit arderea ta de tot. Mielul Lui Dumnezeu nu numai ca a inlaturat pacatul tau! El ti-a dat de asemenea, si neprihanirea Sa.

Tu esti acoperit cu sangele Lui Cristos. Esti neprihanit prin sangele Lui. Dumnezeu te-a imbracat cu haina neprihanirii pentru care Isus a platit cu propriul sange. Nu ma refer la o haina fizica facuta din materiale ci ma refer la haina neprihanirii care era pe Isus atunci când a spus furtunii „taci” si totul s-a linistit. (Matei 8:23-27) Atunci cand vindecarea curgea din El spre bolnavi si atunci cand l-a inviat pe Lazar din morti. (Ioan 11:38-44)

Atunci cand crezi ca esti neprihanit datorita sangelui Lui Isus, vei vedea efectele purtarii hainei neprihanirii Lui Isus, vei vedea miracole intamplandu-se sub ochii tai. Vei deveni un magnet pentru binecuvantari, favoruri si har. Si nu neprihanirea ta ci haina neprihanirii Lui Isus este cea care atrage toate aceste binecuvantari in viata ta.

Prietene, fii constient ca esti imbracat cu haina neprihanirii Lui Isus, in fiecare zi vino la Dumnezeu si spune-I „Tata, Iti multumesc ca Isus este jertfa mea pentru arderea de tot, El ma acopera din cap pana in picioare cu neprihanirea Sa. Ceea ce este El pentru Tine, sunt si eu. Asa cum este El acum, aşa sunt si eu in El. ”Si vei vedea manifestarea binecuvantarilor, sanatate, implinire, protectie si prosperitate, care sunt atrase de această haina!

Niciun comentariu: