luni, 27 octombrie 2008

Binecuvantat in mai multe domenii

Romani 5:1
Deci, fiindca suntem socotiti neprihaniti, prin credinta, avem pace cu Dumnezeu, prin Domnul nostru Isus Hristos.

Noi nu incercam sa obtinem pacea cu Dumnezeu, ci avem deja pace cu Dumnezeu, fiind socotiti neprihaniti prin credinta prin Dommnul nostru Isus Cristos. Aceasta pace cu Dumnezeu nu aduce pacea lui Dumnezeu, care ne pazeste inimile si gandurile (Filipeni 4:7). Apoi, pacea lui Dumnezeu in noi se va transforma in pacea lui Dumnezeu in afara noastra – in toate circumstantele.

Mai intai, vei vedea ca ce iti cauzeaza in mod normal frica nu o va mai face. Apoi, nu doar ca totul va merge bine, dar vei fi si binecuvantat. Cand Isus, Printul Pacii este pacea ta, asta se va intampla. Aceasta este exact ce s-a intamplat cu urmatorii membrii ai bisericii.

O membra, desi atinsa de cancer, s-a bucurat de pacea lui Dumnezeu, stiind ca Dumnezeu este vindecatorul ei. Mai tarziu a primit confirmarea de la doi doctori ca a fost toatal vindecata de cancer. Ea nu doar ca a fost binecuvantata cu vindecare dar a primit si suma de $50.000 de la firma de asigurare.

O alta mebra a bisericii, auzind vestea ca va fi concediata, a dat problema in mana Domnului, increzandu-se in El sa rezolve totul pentru ea, mai ales lipsa unui venit. Curand si-a primit pachetul de concediere – o suma substantiala. Si doar dupa cateva zile de la concediere, a primit telefoane de la mai multe persoane de contact din industrie, oferindu-i locuri de munca.

In acea vreme, nu incepuse inca sa isi caute un loc de munca, deci telefoanele erau neasteptate si bine venite. Intr-un final a ales sa lucreze pentru una dintre companii – un vis devenit realitate pentru ea – avand un salar cu 30% mai mare decat cel de dinainte! Cand s-a rugat simplu 'Ava, Tata, ma incred in Tine ca vei avea grija de mine', si s-a odihnit in dragostea si pacea Sa, a fost binecuvantata.

Pentru ca Isus este pacea ta, esti binecuvantat in mai multe domenii. Sufletul tau va prospera. Sanatatea ta va prospera. Averea ta va prospera. Cei dragi tie vor fi paziti. Relatiile tale vor inflori. Te vei bucura de favoarea lui Dumnezeu pentru ca El este pacea ta.

Niciun comentariu: