miercuri, 15 iulie 2009

Ceea ce Ii dai Lui, iti va fi dat inapoi inmultit

Heb 11:6 Şi fără credinţă este cu neputinţă să fim plăcuţi Lui! Căci cine se apropie de Dumnezeu, trebuie să creadă că El este, şi că răsplăteşte pe cei ce-l caută.

Lui Dumnezeu Ii face placere cand noi credem ca El este un Dumnezeu care daruie, care binecuvanteaza si care rasplateste pe cei ce Il cauta.

Asa a fost credinta moabitei Ruth. Cand ea a decis sa-L faca pe Dumnezeul lui Avram, Isac si Iacov, Dumnezeul ei, ea L-a descoperit ca rasplatitor al ei, care i-a implinit cu dragoste nevoile, a calauzit-o divin, a protejat-o cu gelozie, a rascumparat-o in mod glorios si i-a restaurat viata.

Acelasi Dumnezeu iti spune tie ca El este rasplatitorul tau si ca atunci cand El se implica in viata ta, vei fi rasplatit si mai mult. Petru pescarul, ar fi adus marturie in acest sens. Barca sa de pescuit, care reprezinta viata sa, nu a prins nimic intreaga noapte dar dimineata cand barca s-a intors, dupa ce o imprumutese Lui Isus, nu mai era aceeasi barca. Era binecuvantata si atat de magnetizata incat un mare numar de pesti au fost atrasi in plasa ei. De fapt Petru a primit o captura de peste care i-a rupt plasele si era sa-i scufunde barca. (Luca5:1-11)

Prietene, fiindca Dumnezeu este rasplatitorul tau, daca El imprumuta „barca”, chiar si numai pentru o vreme, fii sigur ca El ti-o va returna cu o crestere supranaturala. Chiar daca ceea ce Ii dai este putin, atunci cand este plasat in mainile Lui, ti se va intoarce inapoi binecuvantat, uns si multiplicat.

Asta s-a intamplat cu baietelul care i-a dat Lui Isus cele cinci paini si doi pesti. Probabil ca baietelul a fost incantat sa vada mancarea sa inmultita in mod supranatural si hranind nu doar pe el ci 5000 de barbati, fara a fi numarati femeile si copiii si chiar sa ramana 12 cosuri de ramasite. (Ioan6:1-13)

Prietene, crede ca Dumnezeu este rasplatitor. Atunci cand Ii dai Lui Dumnezeu finantele tale, timpul, proprietetile, abilitatile si chiar viata, sa stii cu siguranta ca El ti le va inapoia binecuvantate, unse si inmultite.

Niciun comentariu: