joi, 30 iulie 2009

Domnul, refugiul tau, cu siguranta te va elibera

Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Psa 91:3 Da, El te scapă de laţul vînătorului, de ciumă şi de pustiirile ei.

Azi auzim de virusi noi, despre care nu se stia cu o generatie in urma. Lumea trebuie sa gaseasca tratament pentru ei si oamenii se tem.

Dar ca si credinciosi, noi nu apartinem lumii cu toate ca suntem in lume (Ioan17:16). Asa ca protectia noastra nu este din lume ci de la Domnul. Si atunci cand spunem despre Domnul „El este locul meu de scăpare, şi cetăţuia mea, Dumnezeul meu în care mă încred!” (Psalmul91:2), atunci ceea ce urmeaza nu este un „poate” ci „cu siguranta” El te scapa de latul vanatorului, de ciuma si de pustiirile ei.

Un cuplu din biserica noastra poate marturisi ca Domnul, cu siguranta, i-a scapat si i-a protejat pe cei doi copii ai lor cu nu mult timp in urma, in timpul epidemiei HFMD care a luat cateva vieti in Singapore.

Atunci cand fetita lor de 4 ani a inceput sa vomite si sa aiba febra, mama a dus-o la medicul de familie care a gasit ulceratii in gura ei si pete rosii pe maini si pe picioare – simptomele bolii. I-a prescris tretament.

Acasa, fetita a continuat sa vomite intreaga zi inclusiv medicamentele si febra persista. Nefiind in stare sa faca altceva pentru fiica lor care avea dureri, parintii au inceput sa se roage, L-au proclamat pe Isus ca Vindecator al lor si au luat Cina de mai multe ori impreuna cu copiii lor.

In acea noapte febra fetei a scazut desi inca a mai vomitat de cateva ori, iar ei au continuat sa-L proclame pe Domnul ca Refugiu al lor. In doua zile fetita a fost complet scapata din ghiarele bolii si in tot acest timp, baietelul lor de 6 ani a fost complet protejat de boala.

Nu trebuie sa-ti fie teama de boli mortale care poate au facut deja victime. Sa nu-ti fie teama ca tu sau copiii tai ati putea deveni victime ale acestor supergandaci. Pentru ca atunci cand Domnul este locul tau de scapare si cetatuia ta, cu siguranta El te va scapa pe tine si familia ta de latul vanatorului si de ciuma si pustiirea ei!

Niciun comentariu: