vineri, 10 iulie 2009

Protectie pentru intreaga zi

Meditatii zilnice 10.07.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore

Psa 91:5 Nu trebuie să te temi nici de groaza din timpul nopţii, nici de săgeata care sboară ziua,
Psa 91:6 nici de ciuma, care umblă în întunerec, nici de molima, care bîntuie ziua nameaza mare.

In timpul celui de-al doilea razboi mondial, germanii au bombardat Londra. Casele au fost daramate, dar una a ramas in picioare in mijlocul dezastrului. Proprietara casei a spus ca atunci cand a citit psalmul 121:4 care spune „Iată că nu dormitează, nici nu doarme Cel ce păzeşte pe Israel.”, ea I-a spus Domnului „Doamne, daca Tu nu dormi atunci nu are nici un rost ca amandoi sa stam treji, asa ca eu am sa dorm” si a dormit iar Domnul a protejat-o pe ea si casa ei.

In 2005, teroristii au bombardat sistemul de transport public londonez. In acea zi, o tanara din Singapore s-a trezit neasteptat de tarziu pentru servici si nu a putut ajunge la statia de tren in timp ca sa urce in trenul pe care il lua de obicei. Cand in sfarsit a ajuns la statie, a aflat ca fusese bombardata cu cateva minute mai devreme. Mama ei, care se inchina in biserica noastra, crede ca Dumnezeu a protejat-o in acea zi.

Dumnezeu vrea ca tu sa stii ca ai protectia Lui timp de 24 de ore din 24. Nu trebuie să te temi nici de groaza din timpul nopţii, nici de săgeata care sboară ziua, nici de ciuma, care umblă în întunerec, nici de molima, care bîntuie ziua nameaza mare.

El te protejeaza de groaza din timpul noptii, care se refera la violuri, atacuri, rapiri, crime. In locul conflictelor si a violentei El ti-a promis protectie fata de sageata ce zboara ziua. Asta se poate referi la gloante venite de la un lunetist, focuri trase la intamplare sau bombe artizanale.

Dumnezeu de asemenea te protejeaza de ciuma care umbla in intuneric, referindu-se la boli pe care nu le poti vedea. Nu trebuie sa-ti fie teama nici de virusi mortali care circula prin lume sau sa te intrebi daca vre-o boala mortala iti ataca trupul.

Dumnezeu nu vrea ca tie sa-ti fie teama nici de molima care bantuie ziua-n namaiaza mare, cum ar fi un tzunami care se repede pe plaja unde te afli sau bomba care este aruncata asupra molului in care te afli.

Nu trebuie sa te temi, fiindca Dumnezeu care nu doarme nici nu dormiteaza, te vegheaza 24 de ore din 24.

Niciun comentariu: