marți, 27 octombrie 2009

Binecuvantat in mai multe feluri

Meditatii zilnice 27.09.10
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Rom 5:1 Deci, fiindcă sîntem socotiţi neprihăniţi, prin credinţă, avem (Sau: Să avem.) pace cu Dumnezeu, prin Domnul nostru Isus Hristos.

Noi nu incercam sa obtinem pacea cu Dumnezeu fiindca deja o avem, fiind indreptatiti prin credinta in Domnul nostru Isus Cristos. Aceasta pace cu Dumnezeu, ne pazeste mintea si inima in Isus (Filipeni4:7). Apoi, pacea Lui Dumnezeu in noi, se va manifesta ca pace a Lui Dumnezeu si in afara noastra – in toate circumstantele noastre exterioare.

In primul rand, vei descoperi ca ceea ce in mod normal ti-ar provoca panica si ingrijorare nu mai are acest efect asupra ta. In al doilea rand, nu numai ca totul se va sfarsi cu bine, ci vei fi si foarte binecuvantat. Atunci cand Isus, Printul Pacii, este pacea ta, astfel se intampla lucrurile. Si exact acest lucru s-a intamplat cu urmatorii membri ai bisericii noastre.

O membra din biserica, desi bolnava de cancer, se bucura de pacea Lui Dumnezeu, stiind ca El este Vindecatorul ei. Mai tarziu a primit confirmarea din partea a doi doctori ca a fost complet vindecata de cancer si in plus, pe langa primirea binecuvantarii de vindecare completa, a mai primit din partea companiei de asigurari pentru boli critice suma de 50.000$

O alta membra a bisericii, dupa ce a primit vestea concedierii ei, a incredintat problema in mana Lui Dumnezeu crezand ca El va rezolva lucrurile pentru ea, si in mod special pierderea unui venit regulat. La scurt timp dupa concediere, a primit compensatia pentru concediere care era o suma substantiala, din cinci cifre. Si in timpul acelor zile fara servici, a primit mai multe telefoane de la contactele ei din industrie, care ii ofereau un loc de munca, doua dintre ele fiind posturi in corporatii multinationale foarte cunoscute.

Ea inca nu incepuse cautarea pentru un nou post, asa ca telefoanele au fost neasteptate si binevenite. In final a ales una dintre corporatiile multinationale – un vis devenit realitate pentru ea – cu un salariu care era cu 30% mai mare decat cel anterior. Atunci cand ea s-a rugat simplu „Tata ma incred in Tine sa ai grija de mine” si s-a odihnit in dragostea si pacea Lui, a fost binecuvantata.

Fiindca Isus este pacea ta, esti binecuvantat in mai multe feluri. Sufletul tau va inflori, sanatatea ta de asemenea, celor dragi ai tai li se va purta de grija, relatiile tale se vor consolida si tu te vei bucura de favoarea Lui Dumnezeu fiindca El este pacea ta.

Niciun comentariu: