sâmbătă, 24 octombrie 2009

Stabilit dupa evaluarea ta

Meditatii zilnice 24.09.10
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Lev 27:12 care-i va face preţuirea după cum va fi bun sau rău, şi va rămînea la preţuirea preotului.
Colegii tai spun sa aceasta saptamana va fi una dificila fiindca noul sef este rau. Tu nu esti de acord si spui ca va fi o saptamana binecuvantata. Cu totii veti trece prin aceeasi saptamana dar cu rezultate diferite. In timp ce saptamana colegilor tai va fi intr-adevar, dificila, a ta va fi umpluta de favoarea Domnului.

In Vechiul Testament, cand cineva aducea ceva la preot pentru a fi evaluat, oricare a fost valoarea pe care preotul a stabilit-o, aceea ramanea. Daca a evaluat acel lucru ca fiind bun, ramanea bun iar daca l-a evaluat ca rau ramanea rau.

Azi si tu esti preot datorita sangelui Lui Isus (Apocalipsa1:5-6) si cum evaluezi tu ca preot, asa va fi, daca tu evaluezi anul acesta sa fie pentru tine un an financiar fructuos, asa va fi pentru tine. Daca tu iti evaluezi viata ca fiind plina de sanatate divina, asa va fi pentru tine.

Un pacient care a suferit un atac cerebral, zacea in pat si nu putea sa mai mearga. Dupa ce a ascultat predicile mele, el a declarat ca avand pe Dumnezeu ca Mantuitor, viata sa va fi lunga si implinita (Psalmul91:16). El a crezut ca Dumnezeuil va ajuta sa mearga din nou. Nu mult dupa acea apreciere, el a fost capabil sa umble din nou si nu a mai fost tintuit la pat. Urmatoarea evaluare pe care a facut-o despre sanatatea sa a fost completa recuperare cu Dumnezeu ca ajutor.

De fapt, tu ai mai multa autoritate decat preotul Levit, fiindca ei erau vechea preotie, a oamenilor muritori, dar tu apartii unei preotii mai mari si vesnice, a Lui Isus (Evrei7:8,17). Nu numai atat ci esti preotie imparateasca (Apocalipsa1:6). Cu alte cuvinte esti si imparat si ca imparat evaluarea ta conteaza (Ecc 8:4) pentrucă vorba împăratului are putere.

Prietene, asta inseamna ca parerea ta are o dubla portie de putere deci stabileste lucruri bune pentru viata ta si asa vor fi pentru tine!

Niciun comentariu: