luni, 26 octombrie 2009

Viata Lui Isus este in tine

Meditatii zilnice 26.09.10
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Joh 10:10 Hoţul nu vine decît să fure, să junghie şi să prăpădească. Eu am venit ca oile să aibă viaţă, şi s'o aibă din belşug.

Isus este pe deplin Dumnezeu dar S-a nascut pe deplin om. A trecut prin ispite si le-a biruit (Evrei4:15). Si toata aceasta putere biruitoare se afla in viata Lui. Iar El a pus aceasta viata in tine, viata Lui Cristos este in tine.

In timpul lucrarii Lui Isus pe pamant, El a biruit boala, vantul si valurile, puterile intunericului si moartea. Viata Lui este cea care aduce biruinta asupra diavolului si a lucrarilor lui. Iar El a pus aceasta viata in tine, viata Lui Cristos este in tine.

In final, Isus a mers la cruce si viata din El a pus capat la tot ce era natural in rasa Adamica, boala, saracie, esec, durere, blestem si moarte. Tot ce era natural a incetat sa mai existe in viata Lui. Dar tot ce era supranatural, a ramas in El. Iar El a pus aceasta viata in tine, viata Lui Cristos este in tine.

Apoi Isus a inviat din morti si in viata Lui a fost adaugata puterea invierii. Iar El a pus aceasta viata in tine, viata Lui Cristos este in tine.

Si fiindca Isus S-a intors la Tatal, Duhul Sfant a venit sa locuiasca in tine (Ioan16:7) ca tu sa-ti traiesti viata cu ungerea Sa in tine si sa umbli in puterea Sa biruitoare.

Tot ceea ce Isus este, Dumnezeu vrea ca tu sa fii. Tot ceea ce El are, Dumnezeu vrea ca tu sa ai. Toate lucrurile extraordinare pe care le citesti in Biblie despre Isus, toate lucrurile pretioase despre El, ascunse in Vechiul Testament, si toate bogatiile in El pe care le gasesti in Noul Testament, totul despre viata Lui, nu se afla undeva, afara. Dumnezeu a depozitat totul in tine astfel ca tu sa traiesti viata din abundenta pe care Isus a venit ca sa ti-o dea!

Niciun comentariu: