sâmbătă, 30 august 2008

Elibereaza ungerea asupra situatiei tale

Lev 2:1 Cînd va aduce cineva Domnului un dar ca jertfă de mîncare, darul lui să fie din floarea făinii: să toarne untdelemn peste ea, şi să adauge şi tămîie.

In Biblie, uleiul vorbeste totdeauna despre Duhul Sfant. In Vechiul Testament, jertfa de mancare, din floarea fainii in care a fost turnat undelemn, vorbeste despre umanitatea Lui Isus fiind unsa de Duhul Sfant.

Isus Cristos este pe deplin Dumnezeu, dar atunci cand a venit pe pamant El S-a golit de Sine Insusi, luand infatisarea umila de rob (Filipeni2:7), de aceea a avut nevoie sa fie uns cu Duhul Sfant (Ioan1:33). Asta inseamna ca desi era pe deplin Dumnezeu, a facut lucruri prin puterea Duhului Sfant.

Isus a fost uns ca sa aduca binecuvantarile Lui Dumnezeu in vietile oamenilor. A mentionat pentru prima data despre ungerea Sa, atunci cand a predicat in orasul Sau natal (Luk 4:18-19) „Duhul Domnului este peste Mine, pentrucă M'a uns să vestesc săracilor Evanghelia; M'a trimes să tămăduiesc pe cei cu inima zdrobită, să propovăduiesc robilor de război slobozirea, şi orbilor căpătarea vederii; să dau drumul celor apăsaţi, şi să vestesc anul de îndurare al Domnului.”

El a fost uns sa faca bogat pe cel sarac si a facut-o pentru pescari atunci cand le-a dat acea bogata pescuire, a facut-o la nunta din Canna, unde a transformat apa in cel mai bun vin pentru tinerii casatoriti.

Azi, ungerea Lui Isus a venit peste tine. Cum poate fi eliberata ungerea Lui prin tine? Atunci cand chemi Numele Lui. In Cantarea Cantarilor 1:3, virgina, imaginea bisericii, Ii iubeste Numele care este ca o ungere venita cu putere atunci cand vorbeste. Cand ei cheama Numele Lui, mirosul Sau este eliberat si ungerea e turnata cu putere.

Deci, atunci cand chemi Numele Lui Isus, eliberezi ungerea Sa. Cheama Numele Lui atunci cand te simti la pamant si ungerea Sa iti va ridica duhul. Daca te simti secat si gol, spune „Isus, Isus” si inainte sa-ti dai seama, rauri de apa vie vor izbucni cu putere pe masura ce ungerea Sa curge. Cheama Numele Sau atunci cand ai nevoie de o solutie si ungerea Sa iti va elibera miracolul de care ai nevoie.

Romani10:13 spune „„oricine va chema Numele Domnului, va fi mîntuit.” Deci, cheama Numele lui si urmareste cum ungerea Sa va degaja eliberarea, vindecarea, protectia si bunastarea ta si te va intregi.

Niciun comentariu: