vineri, 22 august 2008

Un singur lucru este de trebuinta

Mat 6:33 Căutaţi mai întîi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.

George Muller, care a trait in anii 1800, a avut grija de mai bine de 2000 de orfani in cele cinci orfelinate uriase pe care le-a avut, dar nu a lasat niciodata ca enorma sa responsabilitate sa-l ia de langa Cuvantul Lui Dumnezeu. El spunea ca in fiecare zi isi punea deoparte timp ca sa studieze Scriptura pana cand omul sau interior era fericit in Domnul.

Odata, Muller a intalnit un om care lucra 14-16 ore pe zi. El i-a spus omului „Iti distrugi sanatatea, nu ai timp familia ta si, ceea ce este mai important, nu ai timp sa iti hranesti omul interior cu Cuvantul Lui Dumnezeu.”

Omul i-a raspuns „te aud dar nu vad cum as putea sa tai din orele mele de lucru si sa petrec timp in Cuvant, cand nici cele 14-16 ore de lucru nu-mi ajung sa pun suficienta paine pe masa pentru familia mea”

In timp ce omul se indeparta, Muller a spus „el nu crede ca daca va cauta intai Imparatia Lui Dumnezeu, Dumnezeu va avea grija de toate nevoile sale!”

Acum te intreb, crezi tu cu adevarat ca in fiecare zi, un singur lucru este de trebuinta? Chiar si atunci cand facturile nu sunt platite, copiii nu prea se descurca la lectii si nu ti-ai terminat treaba la birou, toate acestea pot astepta. Numai un singur lucru este de trebuinta, sa petreci timp in Cuvantul Lui Dumnezeu.

Niciodata nu vei pierde daca iti iei timp sa te asezi si sa asculti Cuvantul Lui Dumnezeu. Chiar si sanatatea ta si bunastarea ta si a celor dragi tie va fi binecuvantata fiindca ai ales sa-ti pui timp deoparte pentru Cuvantul Lui.

Isus a spus „Căutaţi mai întîi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.” El nu a spus ca aceste lucruri iti vor fi date ci date pe deasupra/adaugate. A-ti fi dat, inseamna sa primesti cat ai nevoie, dar daca iti sunt date pe deasupra, vei primi mai mult decat ai nevoie!

Niciun comentariu: