joi, 11 iunie 2009

Uita-te la abundenta din tine

Meditatii zilnice 11.06.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Luca 17:21 …caci iata, Imparatia lui Dumnezeu este in voi

Cand ai fost mai mic probabil ca parintii te-au certat intodeauna pentru mancarea ramasa in farfurie sau pentru ca plecai si nu stingeai lumina in camera. Ti se spunea probabil cum atatia altii s-ar bucura sa aibe mancare ca tine, ca energia electrica costa bani si banii nu cresc in capaci! Acuma iti dai seama ca si tu spui aceleasi lucruri copiilor tai 'Nu stii cat e de scumpa mancarea? De ce trebuie sa o irosesti?'

In mod natural noi suntem constienti de lipsuri, dar Isus nu este. Chiar in mijlocul lispurilor, El a fost constient de abundenta. Tii minte baiatul cu cele cinci paini si doi pesti? Ce a facut Isus cand acestea au fost puse in mana Lui? A spus 'Ce crezi ca pot face cu asa de putin?' Nu, ochii Lui nu s-au uitat la natural, la ce se vede, la lipsa. Ochii Sai au fost atintiti la Imparatia lui Dumnezeu unde este intodeauna abundenta. Deci in mainile Sale, pranzul baiatului a fost inmultit si 5.000 de barbati, ne numarand femeile si copiii, au fost hraniti in acea zi! (Ioan 6:1-13)

Dumnezeu nu vrea sa fii constient de lipsurile din circumstantele naturale. El nu vrea ca tu sa traiesti din ce castigi sau ai in banca. Nu spun sa cheltui in prostie, dincolo de posibilitati. Spun ca Dumnezeu vrea sa fii constient de abundenta resurselor Imparatiei Lui.

'Dar Pastore, unde este acea Imparatie?'

Atata timp cat l-ai primit pe Isus ca Salvator, acea Imparatie este in tine!

Isus a spus ca 'Imparatia lui Dumnezeu este in tine'. Asta inseamna ca Imparatia lui Dumnezeu nu este un loc fizic. Este in tine si este unde e abundenta de resurse. Deci daca vrei sa experimentezi abundenta de resurse in viata ta, fii constient de abundenta din tine. Apoi, ceea ce este in tine va deveni realitate in exterior.

Dragul meu, Dumnezeu nu vrea sa fii constient de lipsurile pe care le vezi pe langa tine. El vrea sa fii constient de abundenta din tine pentru ca Imparatia Sa este in tine!

Niciun comentariu: