vineri, 16 ianuarie 2009

Socoteste-te printre cei nedevorabili

1.

1Pe 5:8 Fiţi treji, şi vegheaţi! Pentrucă protivnicul vostru, diavolul, dă tîrcoale ca un leu care răcneşte, şi caută pe cine să înghită.

Diavolul nu poate veni pur si simplu la tine ca sa-ti jefuiasca sanatatea ta, pacea sau familia. El nu poate invada viata ta cu boli sau distrugere.

Daca el ar putea face asta, nu ar umbla racnind, cautand pe cineva pe care sa-l devoreze. Ar merge direct la cel pe care vrea sa-l inghita si l-ar inghiti. Dar din moment ce Biblia spune ca el da tarcoale cautand pe cine sa inghita, adevarul este ca exista oameni pe care diavolul nu-i poate inghiti.

Vezi tu, diavolul umbla ca un leu care rage incercand sa bage frica in oameni prin ragetele sale. Dar oamenii care nu sunt devorabili, sunt acei oameni care refuza sa se lase intimidati de ragetele sale fiindca ei stiu ca adevaratul Leu al lui Iuda, Isus Cristos (Apocalipsa5:5), a venit deja si l-a distrus pe cel care avea puterea mortii (Evrei2:14). Ei stiu ca diavolul nu le poate face nimic fiindca Leul lui Iuda locuieste in ei si El este mai mare decat diavolul care este in lume.(1Ioan4:4)

Leul lui Iuda este in tine. El ti-a dat drepturi, privilegii, autoritate si putere. El te-a rascumparat cu sangele Lui. De aceea tot ce este despre tine si viata ta a fost rascumparat prin sangele Lui. Daca te temi ca-ti pierzi slujba, acopera locul de munca cu sangele Lui Cristos. Daca esti ingrijorat de siguranta copiilor tai, in aceste zile ale atacurilor teroriste, pronunta sangele Lui Cristos peste ei. Daca ai primit o veste proasta de la doctor, aplica sangele Lui Isus peste tine.

Orice ai acoperit cu sangele Lui Isus, Dumnezeu spune „Protejat, Rascumparat!” si diavolul dispare cand vede sangele. Si atunci cand fuge, ia cu el bolile, slabiciunile, durerile, suferinta, distrugerea si pierderea.

Odata ce diavolul stie ca tu stii cine esti in Cristos si ceea ce ai in El, zilele in care te-a intimidat s-au sfarsit si tu te numeri printre cei nedevorabili!

Niciun comentariu: