vineri, 20 martie 2009

Dumnezeu, niciodata nu-ti va intoarce spatele

Meditatii zilnice 20.03.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Heb 13:5 ... „Nicidecum n'am să te las, cu nici un chip nu te voi părăsi.”

Pentru sase lungi ore, Fiul Lui Dumnezeu a fost suspendat intre cer si pamantsi de la inaltimea suferintei Sale pe cruce a strigat in adancimile intunericului ”Dumnezeul Meu, de ce M-ai parasit?” (Matei27:45-46).

Pentru prima data, Isus S-a adresat Tatalui Sau ca Dumnezeu. Tatal si-a parasit Fiul. Ca Judecator al universului, Dumnezeu a intors spatele Fiului Sau, care purta asupra Lui pacatele lumii, caci ochii Sai sunt prea puri pentru a privi raul (Habacuc 1:13).

Daca Tatal nu ar fi intors spatele Fiului Sau, , ar fi trebuit sa-si intoarca spatele fata de tine azi, atunci cand Il chemi, in ora ta de necaz. Dar fiindca Isus a luat locul tau, azi, tu iei locul Lui si ai Fata Domnului stralucind tot timpul peste tine.

Chiar acum, fata Domnului zambeste catre tine. Ai sprijinul Lui. Pot sta in fata ta si sa-ti declar „Fata Domnului straluceste peste tine” (Numeri 6:25-26). Si toate acestea fiindca Isus a platit pretul pentru ca Dumnezeu sa nu te uite si sa nu te paraseasca niciodata. (Evrei 13:5).

Ca Judecator, Dumnezeu a intors spatele Fiului Sau, dar ca si Tata, a plans, inima Sa era franta caci niciodata Fiul nu I-a facut voia, mai mult ca atunci, pe cruce. Suferinta Lui Cristos a fost o jertfa placut mirositoare pentru Tatal (Efeseni 5:2).

Iti amintesti ce a spus Isus? „Tatăl Mă iubeşte, pentrucă Îmi dau viaţa, ca iarăş s'o iau” (Joh 10:17). Daca esti parinte, iti iubesti copiii in mod egal, dar daca unul dintre ei face ceva special pentru tine din dragoste, iti atinge inima in mod deosebit si vrei sa alergi si sa-l imbratisezi.

Astfel s-a intamplat la cruce, numai ca Tatal nu a putut sa+Si imbratiseze Fiul ci a trebuit sa-I intoarca spatele fiindca pacatele noastre trebuiau pedepsite in trupul Fiului Sau.

Prietene, azi, cand strigi la Tatal pentru ajutor, sa stii ca El cu siguranta te aude si te ajuta. Datorita Lui Isus, niciodata nu-ti va intoarce spatele!

Niciun comentariu: