marți, 10 martie 2009

Mai mult decat biruitori

Meditatii zilnice 10.03.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Rom 8:37 Totuş în toate aceste lucruri noi sîntem mai mult decît biruitori, prin Acela care ne-a iubit.

Daca Cuvantul Lui Dumnezeu spune ca noi suntem mai mult decat biruitori prin Cristos, inseamna ca suntem deja. Poate experimentam unele esecuri sau caderi in viata in acest moment, dar situatia noastra se va intoarce spre bine fiindca Dumnezeu afirma ca „în toate aceste lucruri noi sîntem mai mult decît biruitori, prin Acela care ne-a iubit.” Avem deja victoria.

Dumnezeu ne-a asezat in Cristos, pe care L-a asezat in locurile ceresti. Noi nu incercam sa ajungem pe taramul victoriei, nu marturisim Cuvantul Lui Dumnezeu pentru a obtine victoria. Ne aflam deja pe teritoriu victorios si marturisim Cuvantul Lui fiindca avem deja victoria. Nu luptam pentru victorie ci din victorie.

Diavolul va incerca sa ne fure biruinta. Va veni la noi cu minciuni si temeri, facandu-ne sa fim constienti de temerile si esecurile noastre, de simptome, cand e vorba de sanatate. Dar noi nu incercam sa fim vindecati. Suntem deja vindecati fiindca Cuvantul Lui Dumnezeu spune „prin ranile Lui suntem vindecati”.

O sora din biserica noastra a mers la doi psihiatri, era sub tratament medicamentos din cauza atacurilor de panica, de multi ani. Atunci cand a inceput sa vina la biserica si sa afle despre Isus, adevarul Lui Dumnezeu a inceput sa lucreze in ea.

A inceput sa creada ca are deja biruinta asupra starii sanatatii ei si sa marturiseasca acest lucru. De atunci inainte, toate temerile ei au fost inlaturate si atacurile de panica au disparut. Azi ea este sanatoasa, nu mai ia medicamente si stie ca viata ei este binecuvantata prin Isus Cristos care o iubeste.

Prietene, in momentul in care Il accepti pe Isus ca MANTUITOR, esti nascut din nou si noua creatie care este in tine este mai mult decat biruitoare. Te afli deja pe teren victorios si ai deja victoria asupra oricarei situatii provocatoare din viata ta.

Niciun comentariu: