marți, 31 martie 2009

Este timpul să îţi foloseşti autoritatea

Meditatii zilnice 31.03.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Exod 14:15 Domnul i-a zis lui Moise: „Ce rost au strigătele acestea? Spune copiilor lui Israel să pornească înainte.
16 Tu, ridică-ţi toiagul, întinde-ţi mâna spre mare şi despic-o; şi copiii lui Israel vor trece prin mijlocul mării ca pe uscat.

Problema cu trupul Lui Cristos azi, nu este că noi nu ne rugăm. Noi ne rugăm. Dar mulţi dintre noi ne rugăm rugăciuni disperate. Noi ne rugăm „Doamne ajută-mă... Doamne te rog... fă ceva cu diavolul ăsta...”

Dacă zâmbeşti acum, înseamnă că cunoşti acest fel de rugăciuni, ba chiar te-ai rugat şi tu de câteva ori astfel. Dumnezeu nu vrea ca tu să te rogi rugăciuni stăruitoare, tot timpul. El vrea ca tu să foloseşti autoritatea pe care ţi-a dat-o pentru a te ruga rugăciuni puternice, să porunceşti plin de îndrăzneală şi să întinzi mâna pentru a împlini un miracol.

Când Moise s-a aflat în faţa Mării Roşii cu întreaga armată a faraonului pe urme, Biblia ne spune că el a strigat către Dumnezeu, dar Dumnezeu i-a spus „de ce strigi la Mine?”

Este o vreme pentru a striga către Domnul şi este o vreme pentru tine să-ţi foloseşti autoritatea. Dumnezeu i-a spus lui Moise „Spune copiilor lui Israel să pornească înainte. Tu, ridică-ţi toiagul, întinde-ţi mâna spre mare şi despic-o; şi copiii lui Israel vor trece prin mijlocul mării ca pe uscat”.

Toiagul pe care Îl ai, este Numele Lui Isus. Când porunceşti în Numele Lui Isus, „marea” ta se va despica iar tu vei păşi pe uscat, prin mijlocul problemei tale.

Îţi dai seama că Isus nu a spus „mergeţi şi vă rugaţi pentru cei bolnavi!” ci a spus „mergeţi şi vindecaţi bolnavii!” (Matei10:8) Aşa că opreşte-te din a stărui şi a cere şi începe să foloseşti autoritatea pe care o ai în Cristos!

Isus a spus Bisericii „toată autoritatea Mi-a fost dată în cer şi pe pământ. De aceea mergeţi...”(Matei 28:18-19) Dumnezeu vrea ca tu să mergi şi să foloseşti autoritatea pe care El ţi-a dat-o. Şi în timp ce mergi, miracolele vor curge!

Niciun comentariu: