miercuri, 1 aprilie 2009

Tu deja esti si deja ai

Meditatii zilnice 01.04.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Mar 11:24 De aceea vă spun că, orice lucru veţi cere, cînd vă rugaţi, să credeţi că l-aţi şi primit, şi-l veţi avea.

Cuvantul lui Dumnezeu ne spune azi ca putem avea ceea ce cerem prin rugaciune – simplu, crezand ca avem deja ceea ce cerem. In timp ce te rogi, sa stii ca ai deja raspunsul sau solutia – „credeti ca l-ati si primit deja”. Biblia ne mai spune ca deja avem raspunsul/solutia pentru care ne-am rugat, fiindca suntem deja binecuvantati cu toate binecuvantarile duhovnicesti in locurile ceresti in Cristos. (Efeseni 1:3)

Tu esti deja in Cristos, din momentul in care l-ai primit ca Mantuitor. Asa ca atunci cand te rogi, tu practic eliberezi credinta care sa apuce ceea ce deja ai in Cristos. Pe masura ce continui sa spui ca deja le ai (Marcu 11:23), vei vedea manifestarea lor in taramul material.

Intr-una din taberele bisericii noastre, o membra ne-a impartasit problemele ei cu spatele pe care le avea de 15 ani ca rezultat al unei caderi de pe acoperis. Era necesara o operatie pentru a-i opri durerile pe coloana. Lua si pastile antistres de cativa ani.

Dupa venirea ei in biserica, si-a dat seama ca deja primise vindecarea prin lucrarea terminata a lui Cristos. A refuzat operatia si pastilele si a respins durerea care revenea, spunand „In Isus, eu cred ca sunt vindecata, nu incerc sa ma vindec, nici nu voi fi vindecata, ci sunt deja vindecata. Coloana mea este restaurata pentru ca sunt in Cristos. Asa cum e El, sunt si eu in aceasta lume”. Nu peste mult timp aceasta sora a vazut manifestarea vindecarii ei.

Cateodata, simptomele bolii sau ale lipsurilor pot reveni si atunci gandesti ca nu ti-ai primit binecuvantarea. Atunci este vremea sa-ti eliberezi credinta si sa declari ca deja ai acea binecuvantare. Nu declari pentru a o avea ci pentru ca o ai deja in Cristos.

Prietene, Biblia ne spune ca Isus este in noi (Coloseni 1:27). Asta inseamna ca in acest moment, vindecarea ta, bunastarea ta si a familiei tale si tot ceea ce inima ta cere, este in tine. Asa ca spune „Am tot ceea ce am nevoie, in Cristos, chiar acum!”

Niciun comentariu: