duminică, 12 aprilie 2009

Dumnezeu vrea casa ta, salvata

Meditatii zilnice 12.04.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Act 16:31 Pavel şi Sila i-au răspuns: „Crede în Domnul Isus, şi vei fi mîntuit tu şi casa ta.”

Atunci cand Dumnezeu te-a mantuit, nu te avea doar pe tine in minte ci intreaga ta familie. De aceea Cuvantul Sau spune „Crede în Domnul Isus, şi vei fi mîntuit tu şi casa ta.” Asta nu inseamna ca indata ce crezi in Isus Cristos, membrii familiei tale sunt automat salvati. Ci inseamna ca ai deschis o usa mare pentru ca Dumnezeu sa actioneze in familia ta si sa atinga fiecare membru al familiei.

Asa ca nu te ingrijora pentru bunicii tai nemantuiti inca, Dumnezeu stie cum sa ajunga la ei. Am o ruda care vorbeste numai cantoneza, nu poate veni la biserica fiindca este prea batrana si o dor picioarele, dar Isus i-a aparut intr-o viziune si i-a vorbit in cantoneza. Ea nu L-a intalnit niciodata pe Isus dar a stiut ca este El si a inteles tot ceea ce i-a spus. Dupa acea intalnire, cei care au vizitat-o erau uimiti de cunostintele ei despre Isus.

Chiar pana in ultimul moment, Dumnezeu se va atinge de rudele tale nemantuite. Asta s-a intamplat cu bunicul meu din partea mamei, care obisnuia sa rada de crestinismul meu. Pe patul de moarte, se chinuia sa respire si suferea, nu a putut muri in pace, dar mama mea, care era tot timpul cu el, i-a spus „tata, doar spune ‚Doamne, iarta-ma’, cheama Numele Lui Isus”. Bunicul meu a ramas impietrit, chiar pana in ultimul moment si avea dureri mari. Dar in chiar ultima clipa, a strigat „Isuse, iarta-ma!”

Vezi tu, bunicul meu nu a avut timp sa se roage rugaciunea pacatosului, dar Dumnezeu spune ca oricine cheama Numele Domnului, va fi mantuit (Fapte2:21). Isus va folosi orice oportunitate ca sa mantuiasca o persoana. Mama spune ca dupa ce bunicul a strigat Numele Domnului, a vazut pacea Domnului luminandu-i fata si a murit linistit.

Voia Lui Dumnezeu este ca toata casa ta sa fie mantuita. Poate chiar in acest moment familia ta iti face necazuri, dar fiindca tu esti crestin, o usa mare s-a deschis in ceruri pentru ca Taticul tau din ceruri sa-i atinga!

Niciun comentariu: