joi, 2 aprilie 2009

Putere din trupul Lui pentru al tau

Meditatii zilnice 02.04.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Mat 26:26 .....„Luaţi, mîncaţi; acesta este trupul Meu.”

Ti-l poti imagina pe Domnul bolnav, racit sau febril, in timpul cat a umblat pe pamant? Nu, Domnul nostru nu a fost niciodata bolnav. El a fost vibrant, plin de viata, de sanatate. Atunci cand a spus ucenicilor Sai „luati, mancati, acesta este trupul Meu”, ei au putut practic sa vizualizeze ceea ce El spunea fiindca au trait si au umblat cu acest OM. Ei au vazut oameni fara maini, fara picioare, intregiti atunci cand I-au atins trupul (Matei15:31).

Pana si hainele Sale erau impregnate cu sanatatea Sa. O femeie care sangera de 12 ani – nici un doctor nu a putut-o vindeca – a fost vindecata instantaneu, in momentul cand ea I-a atins marginea vesmantului. Daca marginea vesmantului Sau era atat de impregnata cu sanatatea Sa, vibratie si energie divina, cu cat mai mult este trupul Sau!

Stii, unele din cele mai incurajatoare versete din Evanghelii sunt (Mar 6:56)„Oriunde intra El, în sate, în cetăţi sau în cătune, puneau pe bolnavi pe pieţe, şi-l rugau să le dea voie doar să se atingă de poalele hainei Lui. Şi toţi cîţi se atingeau de El, erau tămăduiţi.” si (Luk 6:19)” Şi tot norodul căuta să se atingă de El, pentrucă din El ieşea o putere, care-i vindeca pe toţi”. Iubesc aceste versete! Acesta este Domnul nostru!

Biblia spune ca ei puneau bolnavii de-a lungul strazii iar Isus mergand, ii atingea si erau vindecati (Marcu6:56). Poti vedea vedete ce cinema facand astfel, umbland prin multime, atingand maini, dar nimeni nu este vindecat. Imagineaza-ti o multime de oameni, cei din fata Lui ISUS sunt intinsi pe jos dar cei din spatele Lui, pe care i-a atins deja, sar in sus de bucurie, urmandu-L. Acesta este modul in care Isus vindeca bolnavii.

Deci, in noaptea in care a spus „luati, mancati, acesta este trupul Meu” , in timp ce El frangea painea si o dadea ucenicilor sa o manance, ei stiau ce inseamna asta. Ei gandeau probabil „vom asimila sanatatea Lui in trupurile noastre, Aleluia!”.

Asta este ceea ce trebuie sa crezi atunci cand iei CINA. Nu este doar un ritual sau un gest simbolic. Nu, tu trebuie sa crezi ca El este adevarata Paine din cer care a luat cancerul tau, diabetul, bolile de inima, pentru ca tu sa ai sanatate supranaturala. Si atunci cand mananci din trupul Lui, cu aceasta revelatie, vei avea viata din abundenta si sanatatea Domnului!

Niciun comentariu: