vineri, 24 aprilie 2009

Viata buna fara sudoare

Meditatii zilnice 24.04.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Matei 6:26 Uitaţi-vă la păsările cerului: ele nici nu semenă, nici nu seceră, şi nici nu strâng nimic în grînare; şi totuşi Tatăl vostru cel ceresc le hrăneşte. Oare nu Sunteţi voi cu mult mai de preţ decât ele?

Cei mai multi oameni sunt de parere ca nu poti avea o viata buna fara a munci din greu si cu galeti de sudoare. Ei cred ca pentru a avea succes, trebuie mai intai sa ai o diploma, apoi calificarea profesionala, apoi acel specific loc de munca si multi ani de efort asiduu. Am vesti bune pentru voi: Dumnezeu are o cale mai buna!

Toti trebuie sa muncim, dar lumea vrea ca tu sa crezi ca exista un proces natural de a semana, a secera si a culege, care este insotit de asteptare, sudoare si stress, inainte ca viata buna sa apara cu adevarat. Dar Dumnezeu spune: „Poporul Meu nu trebuie sa treaca prin acest proces natural pentru a se bucura de viata cea buna, pentru ca ei nu apartin sistemului acestei lumi. Ei beneficiaza de sistemul Meu economic si Eu vreau sa le dau o viata buna in mod direct.” In acelasi fel in care Dummnezeu hraneste pasarile care nu trebuie sa treaca prin sistemul semanat-secerat-cules al lumii, El vrea sa o faca cu tine si sa faca mult mai mult pentru tine!

Tatal tau ceresc vrea ca tu sa cunosti generozitatea inimii Sale fata de tine si cat de mult vrea ca sa te faca un om de succes. Un exemplu este ce s-a intamplat cu un membru al bisericii care a crezut acest adevar. Dupa ce si-a parasit slujba anterioara, s-a incredintat in Domnul in a-i da o slujba mai buna. In mai putin de patru luni, el conducea doua companii.

Noua sa companie de distributie nu numai ca a obtinut un proiect major in Singapore, ci a devenit principalul distribuitor din sud-estul Asiei pentru o linie de produse americane foarte populare. A doua companie a sa care ofera servicii de consultanta, a primit doua proiecte diferite de la doua firme diferite, ambele avand ca onorariu sume in dolari americani de sase cifre.

Azi, Dumnezeu vrea ca tu sa stii ca nu faci parte din sistemul lumii. Faci parte din Imparatia Lui Dumnezeu - aceeasi Imparatie care hraneste pasarile fara sudoarea fruntii, simplu, increzandu-se in Creatorul lor pentru nevoile vietii lor. Fii convins ca esti mult mai pretios pentru Tatal tau ceresc decat aceste pasari si lasa-L sa-ti dea viata cea buna fara sudoarea si efortul lumii.

Niciun comentariu: