sâmbătă, 11 aprilie 2009

El încă mai face minuni

Meditatii zilnice 11.04.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore

Ioan 11:40 Isus i-a zis: „Nu ţi-am spus că, dacă vei crede, vei vedea slava lui Dumnezeu?”

Dumnezeul care a despicat Marea Roşie, a plouat cu mană din cer, a făcut zidurile Ierihonului să cadă, a închis gura leilor, a vindecat bolnavii, a înviat morţii şi a potolit furtuna, mai face şi astăzi minuni.

Totuşi unii creştini se îndoiesc că Dumnezeu vrea să facă un miracol pentru ei astăzi. Ei cred că miracolele au existat atunci când Isus a umblat pe pământ, dar ei cred că zilele miracolelor au luat sfârşit. Şi ei vorbesc despre cum totul va fi perfect într-o zi, care va veni cândva. Dar Dumnezeue vrea ca noi să ştim că El încă mai este Dumnezeul miracolelor, AZI.

Marta a fost ca şi unul dintre aceşti creştini. Ea se întreba dacă Isus ar fi putut face o minune atunci când fratele ei a murit. Dar când Isus a sosit acolo, Lazăr era deja mort de patru zile. Şi ea a crezut că Isus a întârziat cu patru zile. De aceea ea a spus (Ioan 11:21) „Doamne, dacă ai fi fost aici, n-ar fi murit fratele meu!” şi chiar şi când Isus a spus că Lazăr va învia din nou, ea a spus „Ştiu că va învia la înviere, în ziua de apoi.”

Marta a crezut că Isus a făcut minuni în trecut şi va face din nou în viitor, dar nu a crezut că El putea să-i ofere minunea atunci când avea nevoie de ea.

Vezi tu, Marta era o persoana care trăia dorind ca trecutul să fi putut fi schimbat şi crezând că viitorul putea fi mai bun. Dar ea nu a crezut că EU SUNT era acolo ca să vină în întâmpinarea nevoilor ei.

Azi, Dumnezeu stă acolo unde sunt nevoile tale. Ce miracol aştepţi de la El? Crede că El este acelaşi Dumnezeu al Miracolelor, AZI. Crede că vei vedea gloria Lui Dumnezeu. Crede şi îţi vei vedea miracolul!

Niciun comentariu: