luni, 25 mai 2009

Fiind umplut cu plinatatea lui Dumnezeu

Meditatii zilnice 25.05.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Efeseni 3:19 Si sa cunoasteti dragostea lui Hristos, care intrece orice cunostinta, ca sa ajungeti plini de toata plinatatea lui Dumnezeu.

Cu totii am vrea sa experimentam mai multa sanatate, prosperitate si succes in vietile noastre. Dumnezeu, fiind Dumnezeu, are toate aceste lucruri, esti de acoord? Deci sa fii plin de Dumnezeu inseamna sa fii plin de sanatate, prosperitate si succes. Dar cum se umple cineva de Dumnezeu?

In trecut mi s-a spus ca daca vreau sa fiu umplut cu plinatatea lui Dumnezeu trebuie sa postesc un anumit numar de zile, sa ma rog un anume numar de ore! Nu ma intelegeti gresit, nu incerc sa minimalizez postul sau rugaciune. Dar sa fii umplut cu toata plinatatea lui Dumnezeu nu are de-a face cu ceea ce faci. Nu are de-a face nici macar cu dragostea ta pentru Isus. Inseamna de fapt, sa cunosti dragostea lui Hristos. Nimeni nu mi-a spus niciodata ca daca cunosc cat de mult ma iubeste Dumnezeu si ma concentrez pe dragostea Sa pentru mine, voi fi plin de Dumnezeu.

Cand te-a facut Dumnezeu, te-a facut sa functionezi la nivel optim cand esti plin de dragostea Sa, ca o masina care funcioneaza cel mai bine cand este umpluta cu tipul bun de benzina. Cand realizezi cat de mult te iubeste Dumnezeu si cand te hranesti cu dragostea Sa pentru tine, vei fi supranatural umplut de plinatatea lui Dumnezeu.

Si daca esti plin de Dumnezeu esti plin de tot ce Dumnezeu este si are pentru tine. Sa fii plin de Dumnezeu este sa ajungi in acel loc unde este viata, sanatate, pace, prosperitate.

De asemenea, cand esti constient de cat de mult te iubeste Dumnezeu si devii plin de plinatatea lui Dumnezeu, ce urmeaza este urmatorul verset: Cel care ' prin puterea care lucreaza in noi, poate sa faca nespus mai mult decat cerem sau gandim noi' (Efeseni 3:20). Vei experimenta binecuvantari imense explodand in viata ta! Vei deveni un magnet al binecuvantarilor.

Deci continua sa te hranesti cu dragostea Lui, si vei experimenta mai multa sanatate, pace, prosperitate si succes in viata!

Niciun comentariu: