miercuri, 27 mai 2009

In siguranta sub aripile Sale

Meditatii zilnice 26.05.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Psalm 91:4 El te va acoperi cu aripile Lui si te va ascunde sub penele Lui

Un fermier mergea in jurul fermei lui sa isi numere pierderea dupa ce un foc a distrus-o. Cand a ajuns la cotetul puilor, a observat trupul carbonizat al unei closte. Si-a folosit piciorul sa intoarca trupul si spre surpriza lui de sub ea au fugit puisori vii! Closca a murit protejandu-si puii de foc.

In biblie, aripile ne vorbesc de protectie. David i-a cerut lui Dumnezeu 'Ascunde-ma sub umbra aripilor Tale.' (Psalm 17:8) Isus insusi a oferit protectie evreilor cand a spus 'Ierusalime, Ierusalime, care omori pe profeti si ucizi cu pietre pe cei trimisi la tine; de cate ori am vrut sa strang pe copiii tai, cum isi strange gaina puii sub aripi, si n-ati vrut!' (Luca 13:34)

El a vrut sa adune copiii lui Israel sub aripile Lui sa ii protejeze, dar ei nu au vrut. De aceea a plans El cu privire la Israel. El a varsat cu adevarat lacrimi pentru ca a vazut distrugerea care avea sa vina asupra poporului Sau. El a vazut asediul romanilor asupra Israelului in anul 70 AD, cand romanii au ars cetatea si templul sfant, au macelarit oamenii, au luat pe cativa captivi si pe altii i-au vandut ca sclavi. (Luca 19:41-44). El a vazut de asemena Holocausul celui de-al doilea Razboi Mondial, care a rezultat cu exterminarea a 6 milioane de evrei.

Pentru tine si mine, pentru ca noi nu am respins pe Isus, dar l-am primit pe El ca salvator, noi avem protectia Sa, mai ales in aceste timpuri fatale, pline de catastrofe naturale si atacuri teroriste.

Ca si cloasca care si-a intins aripile sa isi protejeze puii, Isus si-a intins aripile dragostei si a murit pe cruce pentru noi. Si dupa ce a murit sa ne salveze pe noi, El a inviat si traieste astazi sa se asigure ca noi suntem ingrijiti. De aceea, haide sa fugim sub aripile Salvatorului nostru, care ne-a promis in cuvantul Sau: 'El te va acoperi cu aripile Lui si te va ascunde sub penele Lui'

Niciun comentariu: