marți, 22 septembrie 2009

Portia ta dubla de mostenire

Meditatii zilnice 22.09.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Isa 61:6 Dar voi vă veţi numi preoţi ai Domnului, şi veţi fi numiţi slujitori ai Dumnezeului nostru, veţi mînca bogăţiile neamurilor, şi vă veţi făli cu fala lor.
Isa 61:7 În locul ocării voastre, veţi avea îndoită cinste; în locul ruşinii, se vor veseli de partea lor, căci vor stăpîni îndoit în ţara lor, şi vor avea o bucurie vecinică.

Sunteti numiti „preoti ai Domnului” fiindca Isus v-a curatat cu sangele Sau si v-a facut imparati si preoti ai Lui Dumnezeu (Apocalipsa1:5-6) si ca preoti ai Domnului , Dumnezeu va spune „veţi mînca bogăţiile neamurilor, şi vă veţi făli cu fala lor” si „veti stăpîni îndoit în ţara lor”.

Aceasta promisiune s-a implinit pentru un membru al bisericii noastre care si-a primit portia dubla in timp ce lucra pentru o companie americana de varf in Singapore. Intr-un timp scurt, a primit doua mariri de salar si in mai putin de doi ani a primit o promovare neasteptata intr-un post senior al companiei. A fost neasteptat fiindca normele de calificare pentru o astfel de promotie in companie erau de patru ani dar Dumnezeu le-a scurtat la doi ani pentru el.

A fost de asemenea numit beneficiarul unui premiu in actiuni a carui valoare era o suma de cinci cifre, valoarea neta fiind dubla, judecand dupa evolutia pietei bursiere. El si-a dat seama ca a fost favoarea Lui Dumnezeu, fiindca premiile anterioare au fost in sume mici si doar pentru managerii din top care s-au remarcat prin contributii semnificative la mersul companiei. Si doar un numar foarte mic din angajatii din intraga lume au primit acest prestigios premiu. El a fost al doilea beneficiar (primul fiind seful sau) din biroul din Singapore.

Acest membru al bisericii a mostenit literar o portie dubla, doua mariri de salar, o promotie in mai putin de doi ani si un premiu in actiuni care s-a dublat ca valoare. Intr-adevar el s-a hranit din bogatiile neamurilor falindu-se cu fala lor.

Prietene, Dumnezeu ti-a promis ca „poporul Meu va primi o portie dubla”. Aceasta portie dubla include binecuvantarile tale ca favoare, rodnicie, succes, bunastare si sanatate. De fapt, cei din jurul tau te vor privi pe tine si urmasii tai si isi vor da seama ca sunteti oamenii pe care Domnul i-a binecuvantat.

Niciun comentariu: