miercuri, 16 septembrie 2009

Tu esti perfect in ochii Lui Dumnezeu

editatii zilnice 16.09.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Evrei 10:12 El, dimpotrivă, după ce a adus o singură jertfă pentru păcate, S-a aşezat pentru totdeauna la dreapta lui Dumnezeu,
14 Căci printr-o singură jertfă El a făcut desăvârşiţi pentru totdeauna pe cei ce Sunt sfinţiţi.

Dumnezeu te vede fara defect, pata sau imperfectiune deci, onoreaza Cuvantul Sau si lucrarea terminata a Fiului Sau spunand „Amin!” Nu te indoi de perfectiunea ta in Cristos.

A te vedea departe de a fi perfect, nu este modestie ci un esec in a intelege jertfa perfecta pe care Isus a facut-o pentru tine.

Biblia ne spune „ Căci printr-o singură jertfă El a făcut desăvârşiţi pentru totdeauna pe cei ce Sunt sfinţiţi”. Ai inteles lucrul acesta? Nu numai ca ai fost sfintit, dar prin aceeasi jertfa a trupului Sau, ai fost facut desavarsit. Tu esti si perfect si desavarsit in ochii Lui Dumnezeu.

Pacatele tale au fost curatate in mod perfect. Azi Isus sta la dreapta Tatalui, nu fiindca este Fiul Lui Dumnezeu (cu toate ca este), ci fiindca lucrarea Sa de curatare a pacatelor tale e complet terminata si perfecta. Asa ca, in loc sa fii constient de pacatele tale, ceea ce inseamna sa ai un cuget rau(Evrei10:22), poti avea o constiinta perfecta, o constiinta libera de vinovatie si condamnarea pacatelor.

Atunci cand vezi ca esti constient de pacatele tale, spune „Multumesc Doamne Isuse, pentru lucrarea Ta minunata de la cruce, este o lucrare perfecta care a indepartat toate pacatele mele definitiv. Duh Sfant, multumesc ca ma convingi de neprihanirr, nu o neprihanire a mea proprie, ci neprihanirea Lui Dumnezeu, data mie in dar. Continua sa ma convingi in zilele care vin, amintindu-mi, mai ales atunci cand falimentez, ca sunt neprihanirea Lui Dumnezeu in Isus Cristos”.

Prietene, Dumnezeu te vede perfect, fara nici o pata de pacat. El te vede imbracat in haina alba si frumoasa a neprihanirii Lui. Te trateaza ca pe o persoana neprihanita fiinca asta este ceea ce El te-a facut sa fii. Deci asteapta ca lucruri bune sa ti se intample, fiindca (Proverbe 10:6)Pe capul celui neprihănit Sunt binecuvântări!

Niciun comentariu: